To je to što me zanima!

Srpski mediji o razvodu Bajage i supruge: 'Ostali su zajedno radi djece, ali jednostavno nije išlo'

Nisu željeli da to bude medijski popraćeno da djeca ne bi prolazila kroz sve što prati medijske ličnosti kada se razvedu. Tako da su se vrlo brzo dogovorili, rekao je izvor za srpske medije
Vidi originalni članak

Nakon što je vijest da se glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga (62) rastaje od supruge Emilije iznenadila javnost, srpski medij Objektiv piše da se par odlučio razvesti zajedničkim dogovorom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon 33 godine zajedničkog života, dvoje djece i velikog uspjeha na glazbenoj sceni, Bajaga i Emilija odlučili su se sporazumno rastati.

- Jednostavno više nije moglo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vrijeme nisu postojale iskre, već su zbog djece održavali skladan odnos - rekao je izvor za srpski medij.

- Moram napomenuti da nije bilo svađe ili ružnih riječi, već je u pitanju stvar prezasićenja. Nisu željeli da to bude medijski popraćeno da djeca ne bi prolazila kroz sve što prati medijske ličnosti kada se razvedu. Tako da su se vrlo brzo dogovorili - zaključio je izvor blizak obitelji Bajagić.

'PUKLA' LJUBAV Bajaga i supruga Emilija rastali su se nakon 33 godine braka

Bajaga je privatni život čuvao daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krio da je, između ostalog, za njegovu karijeru zaslužna i supruga Emilija.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Nepopraljivo 20.07.2022.

    Čuj razloga...nije bilo iskre....... nakon 33 godine???? Mislim, stvarno......baš me čudi

  • kaznionica 5+ 18.07.2022.

    Jel ovo onaj što je pjevao u Kninu 93' svojim bradonjama?

  • čimbenik 18.07.2022.

    Alka V. ga još uvijek čeka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare