To je to što me zanima!

Srpske zvijezde na aerodrom u Beogradu stigle u opuštenim izdanjima i pozirale fotografima

Neda Ukraden, Aca Lukas, Sanja Vučić te Seka Aleksić stigli su danas na aerodrom u Beograd. Odakle su doputovali, nije poznato
Vidi originalni članak

Pjevača Acu Lukasa (54) i pjevačice Nedu Ukraden (72), Sanju Vučić (29) i Seku Aleksić (41) fotografi su danas 'ulovili' na Beogradskom aerodromu 'Nikola Tesla' nakon što su se vratili s putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neda Ukraden stigla je na aerodrom u bijelim hlačama, bijeloj dolčeviti i krznenoj bundi, a modnu kombinaciju upotpunila je bijelim čizmama te je u ruci nosila kofer i smeđu torbu.

Također, u zračnoj luci bila je i Sanja Vučić koja je bila u ležernom outfitu, obukla je crni kaput, crne tajice i plavu majicu s kapuljačom te je preko ramena stavila crnu torbicu. U ruci je nosila jastuk za vrat tijekom putovanja.

Aca je bio u crnoj modnoj kombinaciji. Obukao je crnu majicu s kapuljačom, crne hlače, jaknu te čizme. Nosio je kapu i stavio sunčane naočale, dok je u jednoj ruci gurao kofer.

13. SVIBNJA Aca Lukas stiže u Arenu Zagreb: 'Pjevat ću dok se ne isprazni zadnja stolica, bit će spektakl'

Seka Aleksić je bila u opuštenom izdanju. Pjevačica je obukla sivu jaknu ispod koje se nazirala crna majica na kopčanje, imala je svijetle traperice te je u ruci nosila kožnu crnu torbicu, vrećicu i gurala kofer. Raspustila je kosu i stavila sunčane naočale.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 06.02.2023.

    Čestitam svim pretplatnicima 😂

  • samo da ti kazem 06.02.2023.

    ovakav sam tekst ja pisao u drugom osnovne

  • 06.02.2023.

    Ova zadnja kao drvosječa😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare