To je to što me zanima!

Srpski glumac u teškom stanju zbog korone: 'Liječnici mu se bore za život, stanje je loše'

Prije nekoliko godina operirao je rak jednjaka i želuca. Njegovi prijatelji vjeruju da je veliki borac koji će se uspjeti izboriti i kroz ovo iako doktori iskreno kažu kako mu je zdravstveno stanje trenutno jako loše
Vidi originalni članak

Glumac Marko Živić (49) od ponedjeljka je na respiratoru, prenose srpski mediji. Djelatnici KBC-a Dr. Dragiša Mišović bore se za njegov život zbog teškog zdravstvenog stanja i pogoršanja uslijed korona virusa.

Glumac je već tri tjedna u bolnici na liječenju. Prije tjedan dana primao je kisik preko maske, no zbog pogoršanja zdravstvenog stanja trenutno je na respiratoru.

UPOZORAVALI NA NEISPRAVNOST U tragičnoj nesreći na pozornici poginuo glumac, gledatelji u šoku napustili rusko kazalište

- Marku se situacija počela pogoršavati i svi parametri su mu bili vrlo loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija probavnog trakta. S obzirom na to da je on prije nekoliko godina operirao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspjeti pobijediti koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u jako lošem stanju. Mi svi vjerujemo u to da je Marko veliki borac i da jako voli život - izjavio je za srpske medije jedan od Markovih prijatelja.

Živić je najpoznatiji po ulogama u filmovima 'Čitulja za Escobara' i 'Montevideo, Bog te video'.

- Otkrio sam to potpuno slučajno. Otišao sam do akademika dr. Predraga Peške, ravnatelja Instituta za bolesti probavnog trakta i tako saznao da imam problema s trbuhom, a zatim i bolešću jednjaka. Danas imam rez od 15 centimetara, uz prsa i trbuh. Trbuh je zeznut, jer uklanjaju ono što nije u redu, a zatim sastavljaju što mogu. Operacija mi je trajala sedam i pol sati. Ali shvatio sam da imam dvije mogućnosti: ili hrabro ući ili odustati. Naravno, odmah sam se odlučio za ovaj prvi - ispričao je jednom iskreno glumac.

Često je otvoreno govorio o svome lošem zdravstvenom stanju.

- Sjećam se noći prije operacije, tada mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, pada snijeg i vidim da nema povratka, nema druge mogućnosti. Onda počneš razmišljati o svemu i svačemu, Bože, odakle je ovo došlo, zašto, ali mislim da je pomoglo to što sam bio lud u svojoj energiji - rekao je glumac u emisiji 'Preživjeli'.

STANLEY TUCCI Slavni glumac o borbi s rakom jezika: 'Izgubio sam apetit, bilo je užasno. U čemu sad uživati?'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zujoo 12.10.2021.

    a ima vremena za slikanje, bit će da je to neka prehladica...

  • Maestral1990 12.10.2021.

    Je li cijepljen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare