To je to što me zanima!

Srpski glumac zbog zadatka iz matematike urlao na dijete

Temperamentni Kalinić tanke živce pokazao je i prošle godine kad se potukao na utakmici, a hrvatska publika sjeća ga se i kao voditelja reality showa Survivor, kojeg je vodio uz bok našoj Antoniji Blaće
Vidi originalni članak

Srpski glumac i TV voditelj Milan Kalinić (47) na društvenim je mrežama objavio video u kojem vježba matematiku sa svojim sinom, koji ga je, čini se, poprilično iznervirao svojim (ne)razumijevanjem matematičkih operacija.  

- Evo vam jedna REALNA PRIČA iz izolacije, korono spasi - napisao je Kalinić. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

Njemu i supruzi koja je snimala ova situacija je bila urnebesna, a video je ubrzo postao viralan. I dok je dio pratitelja pisao kako ih je ovo nasmijalo te da i sami prolaze kroz slično ovih dana, mnogi su u komentarima osudili ovakav način komunikacije i odgojno-obrazovne metode Kalinićevih.

POGLEDAJTE SNIMKU OKRŠAJA Srpski voditelj istukao navijača na utakmici: Prebio ga šakama

'U ostatku svijeta bi zbog ovakvog tona prema djetetu odmah bio kažnjen', 'Sramotno je ono čime se ti hvališ' i 'Ovom čovjeku nedostaje odgoj i obrazovanje', samo su neke od kritika kojima su glumca počastili na društvenim mrežama. 

Temperamentni Kalinić tanke živce pokazao je i prošle godine kad se prilikom jedne košarkaške utakmice potukao zbog sjedala u loži, a hrvatska publika sjeća ga se i kao voditelja svojedobno popularnog reality showa Survivor, kojeg je vodio uz bok našoj Antoniji Blaće.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 20.03.2020.

    Kaže se kakav tata takav sin,nije dite ništa krivo

  • MOC JE U ZNANJU 20.03.2020.

    Svi su umorni od života i obaveza i prosvetni radnici i roditelji i deca . Prosveta misli da je slabo plaćena za ono što radi , roditelji premoreni kada se vrate sa posla da moraju još da uče sa detetom . Dete ne zainteresovano , lovi samo vreme da se uhvati mobilnog . Gradivo preopterećeno sadržajima , udžbenici za jedinicu napisani . Raspad sistema .

  • kung fu panda 19.03.2020.

    Tata na rubu zivaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare