Obavijesti

Show

Komentari 9

Srpski voditelj istukao navijača na utakmici: Prebio ga šakama

Srpski voditelj istukao navijača na utakmici: Prebio ga šakama
4

Kalinić je navodno 'puknuo' nakon što je na njegovo mjesto u VIP loži sjeo jedan navijač. Prvo je krenula glasna prepirka, a ubrzo je verbalni okršaj prerastao u fizički....

VIDEO

Srpski glumac i voditelj Milan Kalinić (46) potukao se u nedjelju na tribinama tijekom utakmice Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi. Snimka tučnjave brzo se proširila društvenim mrežama.

Kalinić je navodno 'puknuo' nakon što je na njegovo mjesto u VIP loži sjeo jedan navijač. Prvo je krenula glasna prepirka, a ubrzo je verbalni okršaj prerastao u fizički. Sijevale su šake, a glumac je navijaču razbio glavu s nekoliko razornih udaraca.

Prema pisanju srpskih medija, čovjek s kojim se Kalinić potukao je Dalibor Krković, nekadašnji direktor Crvene zvezde i političar. Kako saznaje Kurir.rs, do sukoba je došlo zbog mjesta za sjedenje pored terena.

- Ja sam upleten u sukob jer je u sukobu bio moj prijatelj, uvijek trebate pokušati izbjeći nasilje, ali isto tako uvijek morate i pomoći prijatelju. Ja sam sportski odgojen, u sportskom duhu, protiv sam takvih stvari, ali jednostavno nekad morate ljudima odgovoriti istim jezikom kako bi vas razumjeli - rekao je Kalinić pokušavajući se opravdati u emisiji Premijera Vikend Specijal' na TV Pink.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spavaš li mirno Kralju instagrama

Objavu dijeli kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72)

Hrvatskoj publici Milan je poznat još iz 2012. kad je s Antonijom Blaće vodio emisiju 'Survivor'. Milan je poznati beogradski glumac, rođen u Beogradu gdje je završio glumu. Svoju glumačku karijeru započeo je ulogom u filmu 'Ptice koje ne polete', a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova, kao i u kazalištima.

Osim što je diplomirao glumu, Milan je završio i pilotsku akademiju u Vršcu. Ipak, poznatiji je kao televizijski voditelj, a prva emisija koju je vodio bila je 'Leteći start'. Bio je voditelj emisija 'Ruski rulet', 'Sve za ljubav', a najpoznatiji je po ulozi voditelja u reality showu 'Big Brother' i 'Izađi na crtu'.

Pokretanje videa...

00:51

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina