To je to što me zanima!

Srpski mediji: Majka Sergeja Ćetkovića preminula od korone, zaraženi su mu otac i supruga

Sergej je majku sahranio 8. ožujka, na svoj rođendan, a uz njega nije mogla biti supruga Kristina, s obzirom na to da je i ona, kako kaže izvor, navodno pozitivna na korona virus
Vidi originalni članak

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković (45) trenutačno proživljava obiteljsku dramu, piše Kurir. Njegova majka Dragica preminula je u 69. godini od posljedica korona virusa. Osim toga, pjevačev otac Slobodan navodno je primljen u bolnicu, također zbog korona virusa.

Sergej je majku sahranio 8. ožujka, na svoj rođendan, a uz njega nije mogla biti supruga Kristina, s obzirom na to da je i ona, kako kaže izvor, navodno pozitivna na korona virus.

VALENTINOVO U ARENI Prosidba na koncertu Sergeja Ćetkovića: Marija je rekla 'da'

- Nemam nikakve izjave, niti sam spreman za bilo kakvu izjavu... Hvala najljepša - rekao je glazbenik za tamošnje medije, piše Kurir.

Crnogorac često ističe kako su mu supruga Kristina te kćeri Lola i Mila najveća podrška. Neki od njegovih najvećih hitova su: 'Zar je kraj', 'Pola moga svijeta', 'Pogledi u tami', 'Korov', 'Nek te ljubav dočeka', a te pjesme broje milijunske preglede na YouTubeu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kokokoroko 10.03.2021.

    Zbilja jaka vijest.Skoro me trefio šlog.

  • vedranPapagaj 10.03.2021.

    ima li tko da nije umro od corone?

Komentiraj...
Vidi sve komentare