Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
43 komentara

Prosidba na koncertu Sergeja Ćetkovića: Marija je rekla 'da'

Zajedno smo deset godina i vrijeme je da započnemo drugo poglavlje života. Marija, hoćeš li se udati za mene, rekao je mladić. Nakon što je Marija rekla “da”, publika ih je počastila gromoglasnim pljeskom

Foto: PIXSELL
43 komentara

U petak, i to na Dan zaljubljenih, kantautor i pjevač Sergej Ćetković (43) zapjevao je neke od svojih najvećih hitova u zagrebačkoj Areni. Koncert je otvorio s pjesmom “Oči nikada ne stare”.

- Dobra večer Zagreb. Dobra večer zaljubljeni ljudi. Sretno oženjeni ljudi. Sretno ne oženjeni ljudi. Večeras smo se okupili u velikom broju fa zajedno proslavimo ljubav. Neka ljubav bude svakog dana. Jeste spremni za jednu romantičnu noć. Ispod sjedišta se nalaze tablete - našalio se Sergej na početku koncerta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Publika je s bljeskalicama u zraku dočekala i nekoliko idućih hitova među kojima su - “Samo kad bi htjela”, “Ne živim ja”, “25. sat”, 

- Zar nije ljubav samo ono što nam treba? Uhhh... trebala je muzika ići dok skidam sako. Kaže da ostavlja bolji utisak - rekao je Sergej i skinuo satenski sako, a kasnije je skinuo kravatu, svezao čvor, bacio je u publiku i dodao “Tko uhvati, ženi se”

Sergej Ćetković nastupio u Arenu Zagreb | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon što je izveo pjesmu “Znaj da moja si”, Sergej je na pozornicu pozvao Juru Brkljaču

- Da barem ja ovakvu publiku imam - rekao Jure, a onda sa Sergejom zapjevao jedan od najvećih hitova “Prokleta bila”.

SERGEJ ĆETKOVIĆ: 'Kćeri znaju da sam faca, ali ne misle da su zbog toga drukčije'

Odmah nakon na pozornicu se popeo nepoznati muškarac. Nekoliko sekundi nakon Sergej je pozvao i Mariju na pozornicu. 

- Zajedno smo deset godina i vrijeme je da započnemo drugo poglavlje života. Marija, hoćeš li se udati za mene - rekao je mladić. Nakon što je Marija rekla “da”, publika ih je počastila gromoglasnim pljeskom. 

Foto: Tonia Malić/24sata

U jednom trenutku Sergej se spustio među publiku, a u zagrljaj su mu “poletjele” kćeri. Okružen obožavateljima pjevao je pjesmu “Moj svijet”. 

Publika je “poludjela” nakon što je Crnogorac zapjevao veliki hit pokojnog Dine Dvornika “Zašto praviš slon od mene".

Sergej Ćetković nastupio u Arenu Zagreb | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Koncert nije mogao proći bez vica s obzirom na to da je Sergej godinama unazad poznat kao pravi šaljivdžija. Romantični spektakl završio je s jednim od najvećim hitom “Pogledi u tami”

Crnogorac često ističe kako su mi supruga Kristina te kćeri Lola i Mila najveće podrške, a spektakl u Hrvatskoj niti one nisu propustile. Inače, na koncertu je bilo oko osam tisuća ljudi.

Sergej će u subotu nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni, a koncerti u najvećim hrvatskim dvoranama logičan su nastavak jer je do sada nekoliko puta rasprodao dvoranu Lisinski dok je lani imao uspješnu turneju Jadranom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message