To je to što me zanima!

Srpski mediji tvrde da je Pišek proglasila bankrot još 2020., a država joj je oprostila dugove

FINA je 13. kolovoza započela proces stečaja pred općinskim građanskim sudom u Zagrebu nad Nikolininom firmom, a sutkinja Ivana Princip je odlučila osloboditi je obaveza prema svojim povjerenicima
Vidi originalni članak

Srpski mediji pišu o financijskim problemima voditeljice Nikoline Ristović ex Pišek (46) te da se nakon smrti supruga Vidoja Ristovića našla u dugovima, a sada tvrde da je 2020. godine proglasila bankrot nakon loših poslovnih rezultata njezine tvrtke odjeće za djecu i odrasle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blic piše da su Nikolina i Vidoje do sada u javnosti izgledali kao izuzetno imućni ljudi, posjedovali su kolekcije skupocjenih umjetnina, nakita i nekretnina, ali kako kaže Miša Grof, to sve glasi na njega.

Navode i da je Nikolina proglasila bankrot još u kolovozu 2020. godine, kad je njena tvrtka odjeće za odrasle i djecu loše poslovala i pala u dugove.

- Financijska agencija FINA je 13. kolovoza započela proces stečaja pred općinskim građanskim sudom u Zagrebu nad Nikolininom firmom, a sutkinja Ivana Princip je nakon toga odlučila osloboditi je obaveza prema svojim povjerenicima - pišu srpski mediji, a navodno se radilo o dugovanjima prema Zagrebačkom holdingu, Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje (HZZO) i Ministarstvu financija u iznosu od 15 tisuća kuna.

TETOŠILI JE Pišek nakon smrti Vidoja: Život ide dalje. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi, da utihnem

Također otkrivaju da bivša voditeljica ima dva hipotekarna duga za vilu u zagrebačkoj Ulici Polanjščak. Prvi zalog na to imanje podignut je 14. svibnja 2021. i upisan kao založno pravo po ugovoru o stambenom kreditu u iznosu od 400.000 eura dok je drugi kredit u jednakom iznosu podignut je 28. svibnja 2021. godine.

Miša Grof je nedavno za srpske medije izjavio da njegova snaha nema novaca i da ga je tražila određeni iznos za nastavak renoviranja kuće u Zagrebu. Zbog toga je naglasio da nema namjeru dijeliti Vidojevu imovinu s Nikolinom jer je to sve njegovo, iako ona zahtjeva dio imovine i tvrdi da joj to pripada nakon suprugove smrti.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • snakefinger 02.07.2022.

    A dobro , nije sve tako crno. Za ona dva pomeranca moze dobiti soma eura. Malo manje ako ih proda kineskom restoranu .

  • snakefinger 02.07.2022.

    Netko je morao dobrim bonitetom jamčiti za te kredite . Vrijednost nekretnine nije dovoljna. Ona sigurno nije, ali je banka bez daljnjega i od nje uzela zaduznice i osobne mjenice.U konačnici , vrijednost kuce u ovom stanju (ali i u ovoj pravnoj situaciji) manja je od duga. Slijede ovrhe na kucu i ovrhe po zadužnicama i mjenicama kao sredstvima osiguranja. Za najvise tri mjeseca ima blokiran racun.

  • habanero 02.07.2022.

    Dosta vise o toj gospodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare