To je to što me zanima!

Srpski pjevač o napadu u Beču: 'Mislio sam da se sprema rat...'

Čuli smo sirene, a na ulicama je bio pravio kaos. Imao sam osjećaj kao da sam u skloništu jer kreće rat. Neki su se uplašili, a ja sam se trudio ostati smiren, rekao je glazbenik
Vidi originalni članak

Bilo smo kod prijatelja u restoranu, a kada smo čuli što se događa na ulicama, spustili smo se u podrum i čekali da napad prođe, ispričao je srpski pjevač Dejan Matić (42) u intervjuu za Alo. Glazbenikom je sa suprugom Jelenom uživao u srcu Austrije, a bezbrižna večer uskoro se pretvorila u pravu dramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Teroristički napad, teroristički napad. Sklonite se - vikali su prolaznici dok su trčali ispred metaka teroriste Kujtim Fejzulai u Beču. Glazbenik je u tom trenutku imao sreće s obzirom na to da je za vrijeme napada bio u restoranu, a ne na ulicama. 

- Čuli smo sirene, a na ulicama je bio pravio kaos. Imao sam osjećaj kao da sam u skloništu jer kreće rat. Neki su se uplašili, a ja sam se trudio ostati smiren - otkrio je glazbenik. Oni koji su se zatekli na ulicama spas su potražili u obližnjim objektima. 

- Saznali smo i kako se napadač kreće u 'našem' dijelu grada. Jedan čovjek je bježeći od teroriste uletio u restoran. Nije mogao niti govoriti. On je bio svjedok napada pa je pobjegao kod nas. Kada su javili da je situacija sigurnija, supruga i ja ušli smo u taksi i otišli kući. Djeca su nam bila s dadiljom, a tijekom napada su spavala pa nisu niti bila svjesna što se događa - rekao je potreseni Matić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PetraBračić 05.11.2020.

    Jesi mislio da su tvoji krenuli napraviti veliku Austriju pa se ponadao?

  • Damirpav 05.11.2020.

    Očevidac

  • sasamuki1 05.11.2020.

    Pa on i onako nebi vidio nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare