To je to što me zanima!

Srpski tabloid poručuje: E, pa, Samire, burazeru, nemoj lagati!

Nakon što je nogometaš na Facebooku napisao da je srpski Alo! izmislio da je on ludovao na cajkama, tabloid mu je poručio da nauči biti šmeker da ne ostane papak
Vidi originalni članak

Nakon što je srpski dnevni list Alo! objavio da je Sammir (25) bio u Beogradu i cijelu noć tulumario slušajući cajke, nogometaš ih je optužio za laži i izmišljotine. 

- Vidim da se u medijima pojavila vijest da sam vikend proveo u Beogradu. Ovim putem želim demantirati te informacije. U Beogradu sam bio prije tri mjeseca na pregledu i terapijama tetive kod gospođe Marijane Kovačević, i to uz dopuštenje kluba. Nakon terapija izašao sam s poznanicima na piće (ne na cajke i ne cijelu noć!) te nas je netko slikao i sada te slike dodao uz izmišljeni članak - branio se Sammir na Facebooku.

 'Zar pijanac da nas proziva'

'E, pa, Samire, burazeru, nemoj da lažeš!', poručuje nogometašu srpski tabloid Alo! koji je nakon Sammirove objave na društvenoj mreži objavio članak u kojem se pitaju 'Zar pijanac da nas proziva', objašnjavajući kako imaju konkretne dokaze da je Sammir tulumario uz cajke prošli vikend, a ne prije tri mjeseca, te da se zabavljao u društvu bivšeg reprezentativca BiH Elvira Bolića i makedonske manekenke Aleksandre Nakove te nepoznatih ljepotica do ranojutarnjih sati. 

- Pio je vodu dok su djevojke u njegovu društvu pile šampanjac. Mlakonja... - piše Alo. Sve o Sammirovu provodu otkrila im je glasnogovornica kluba Tijana Stojiljković.

- Sammire, moj dječače plavi, nauči da budeš šmeker, inače ćeš cijelog života ostati papak - poručuju nogometašu iz tabloida. Dodaju kako se osim njega na cajkama provodio i Ivan Rakitić, no on to nikad nije krio. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • to ja 31.01.2013.

    šta baš svi nogometaši moraju slušati cajke? prejadno !!!

  • moj stav 31.01.2013.

    pa koga uopće to interesira?

  • WOMANIZER 30.01.2013.

    hahaha kad MORA demantirati ovakve stvari!

Komentiraj...
Vidi sve komentare