To je to što me zanima!

Srpskog repera voli zagrebačka mladež, ali ne i bivša žena: 'Sto tisuća eura sam mu uništila...'

Popularni reper nije joj odgovarao na pozive pa se pjevačica osvetila tako što mu je uništila jednu stranu novog automobila
Vidi originalni članak

Srpski reper Stefan Đurić Rasta (34) i njegova bivša supruga, pjevačica Ana Nikolić (45), potajno su se vjenčali 2016. godine. U braku su proveli svega tri godine, a za to vrijeme dobili su kćer Taru.

STEFAN ĐURIĆ RASTA Tko je srpski reper za čiji su koncert zagrebački tinejdžeri ostali 'zakinuti' ispred kluba?

Društvenim mrežama je prije par godina kružila glasovna snimka, a na kojoj je glas Ane Nikolić. Pjevačica govori kako ju je Rasta naljutio, a ona je sjela u taxi i otišla k njemu.

- Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala, njemu sam u pidžami, u pola noći taksijem došla. Još smo se zabavljali, ili smo se tek bili vjenčali. Mnogo me iznervirao, znaš, nije htio da mi se javi na telefon - priča Ana.

POGLEDAJTE VIDEO: ANA NIKOLIĆ O ZABRANAMA TURBOFOLK GLAZBE

Kako se partijalo u Mintu Rozga je klub otvorila, Severina slavila 50., Ilić odbijao bakšu, a Ana Nikolić pala na koljena...

Folk zvijezda mu se na originalan način osvetila za ignoriranje poziva.

- Ja, ono, u flaši, ozbiljno u flaši, u papučama, taksi me čeka... Ja ključeve, i ključevima novi Mercedes neki stigao, 100.000 eura... I ja ključevima 'ja sam, pi*ko, Ana'. Znači, 5.000 eura šteta bila. Po svim vratima. Prednja, zadnja, i ispod sam se potpisala. Sje*ala sam cijeli lijevi dio. Znači... Ja sam pakao! Zato ti kažem - za koga se udati, kome život upropastiti - završila je u smijehu glasovnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Krešo22 22.11.2023.

    znači lik se ne javi na mob, ona mu uništi auto i hvali se time. to je sad šta; smiješno? pravedno? ravnopravno? primjer drugima? što je pjesnik htio reći, koja je poanta članka osim da budale poput mene i ovih gore iznad kliknu i komentiraju?

  • zutizgzg 22.11.2023.

    iskreno zao mi omladine nemaju u nicemu nista inspirativno

  • zutizgzg 22.11.2023.

    lik je izrod,tko to slusa ima problem u usima majke mi

Komentiraj...
Vidi sve komentare