To je to što me zanima!

Stacy Keibler planira posušiti i pojesti svu posteljicu kad rodi

Prijatelj bivše hrvačice za Us Weekly rekao je kako Stacy planira dati napraviti tablete od sušene posteljice. Nada se da će joj to pomoći u borbi s depresijom
Vidi originalni članak

Na glasu je kao jedna od slavnih trudnica koja se najzdravije hrani. Stacy Keibler (34) jede samo organsku hranu, umjereno vježba i najvažnije od svega joj je da razmišlja pozitivno. Stacy je toliko odlučna da sve u vezi njene trudnoće i porođaja bude prirodno da čak planira pojesti posteljicu nakon porođaja.

Prijatelj bivše hrvačice za Us Weekly rekao je kako Stacy planira dati napraviti tablete od sušene posteljice nakon što rodi i sve pojesti. Time se nada dobiti hranjive tvari koje će biti potrebne i njoj i njenoj novorođenoj kćeri. 

Ljudi koji zagovaraju konzumiranje posteljice nakon porođaja tvrde da je ključna u osiguravanju nutrijenata za bebu i majku dok doji te da je puna željeza i hormona koji ubrzavaju proces oporavka kod rodilja. Po metodi za koju se Stacy odlučila, posteljica se nakon porođaja najmanje 16 sati suši u posebnom dehidratoru i zatim se melje u prah i stavlja u kapsule. Tako tretirana posteljica navodno pomaže rodiljama da imaju dovoljno mlijeka kako bi mogle hraniti dijete i pomaže u borbi s postporođajnom depresijom. 

Zvijezde su već jele posteljice

Zvijezda serije 'Momci s Madisona', January Jones (36), pojela je svoju posteljicu nakon što je rodila sina Xandera koji će uskoro navršiti tri godine. Kaže da joj nije bilo ni odbojno ni neuobičajeno iako je isprva oklijevala. 

Ipak, visoko cijenjena nutricionistica u bolnici St. George u Londonu, Catherine Collins, tvrdi da žene, pa time ni novorođenčad, ne dobivaju nikakve nutrijente ako nakon porođaja konzumiraju posteljicu u bilo kojem obliku. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 18.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • macakani1403 17.07.2014.

    Isusa ti, koja debilana.

  • antiprotivna 17.07.2014.

    Nadam se da će joj se do poroda (pr)osušiti bedasta ideja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare