To je to što me zanima!

Stallone divljao zbog mjesta za parkiranje: 'Izgleda kao Rambo'

Ovo nije prvi put u posljednjih tjedan dana da se Stallone svađao oko parkiranja. U srijedu glumac je pakirao svoj Mercedes na nedozvoljenom mjestu dok je bio u luksuznoj zlatarni na Beverly Hillsu
Vidi originalni članak

Filmski glumac Sylvester Stallone (72) nije opasan i 'u akciji' samo na setu, već i u stvarnom životu. U petak se posvađao oko parkirnog mjesta u Los Angelesu, prenosi Daily Mail. Naime, jedna žena mu je pokušala 'ukrasti' mjesto za parkiranje.

Kada je to primijetio, Sylvester je izjurio iz automobila i počeo se derati na vozačicu. Prišao je njezinom vozilu i vikao, međutim, žena je popustila holivudskom glumcu. Nije se osvrtala na njegovo deranje već je se odvezla u drugom smjeru i prepustila njemu parkirno mjesto. 

- Izgleda poput Ramba - našalili su se glumčevi obožavatelji osvrćući se na jedan od najvažnijih i najupečatljivijih uloga koje je Sylvester utjelovio.

Ovo nije prvi put u posljednjih tjedan dana da se Stallone svađao oko parkiranja. U srijedu glumac je pakirao svoj Mercedes na nedozvoljenom mjestu dok je bio u luksuznoj zlatarni na Beverly Hillsu. Tada je trebao dobiti kaznu za parkiranje, ali se izvukao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VIC3148 28.04.2019.

    Sirovina na filmu, sirovina u zivotu. nikad mi se nije dopadao. i privatno djeluje nasilan, fuj!

  • pijevac 27.04.2019.

    uštavljeni rambo

  • 27.04.2019.

    Roki, ponudi 100 $ za mjesto...šta je to za tebe..? Bit ćeš veća faca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare