To je to što me zanima!

Stallone o Schwarzeneggeru: 'Mrzili smo se. Smjestio mi je da prihvatim ulogu u lošem filmu'

Sylvester je trenutno na turneji sa serijom 'Tulsa King', no prisjetio se lošeg filma 'Stop! Or My Mom Will Shoot', za koji veli da ga je kolega navukao na prevaru
Vidi originalni članak

Glumac Sylvester Stallone (76) istaknuo je da ga je prije trideset godina kolega Arnold Schwarzenegger (75) prevario da snimi loš film, jer su u to vrijeme bili opaki rivali te se nisu međusobno podnosili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stallone je trenutno na turneji kako bi promovirao svoju novu Paramount+ seriju 'Tulsa King', ali spomenuo je jedan film od prije - 'Stop! Or My Mom Will Shoot', komediju o muškarcu (Stallone) i njegovoj majci (Estelle Getty iz Golden Girls) koji zajedno rješavaju ubojstvo.

ŽIVOTNI INTERVJU Vojin Perić: Vid sam izgubio s 11 godina na nogometu. Bio sam i sedam dana na respiratoru...

Do njegova sudjelovanja u filmu iz 1992. (koji na Rotten Tomatoesu iznosi otprilike 14 posto) došlo je usred podvale rivala Arnolda Schwarzeneggera, kako je otkrio Stallone.

- Nismo mogli podnijeti biti u istoj galaksiji zajedno neko vrijeme, stvarno smo se mrzili - istaknuo je Stallone u emisiji 'The Jonathan Ross Show'.

- Vrlo je pametan, namjerno je okolo govorio kako jedva čeka snimiti taj film, pa sam ja svom agentu naredio da tu ulogu uzme za mene. Ubrzo sam shvatio kakvo je film smeće, no barem nisam bio trudan u filmu.

RAT ME UNIŠTIO Predrag Miki Manojlović: Samo sam čekao da me pozovu u rat i da onda javno spalim taj poziv

Pritom je mislio na Arnoldovu ulogu u filmu 'Junior' iz 1994.

- Schwarzenegger me prevario da snimim tu glupost. To je jedna od onih stvari za koje kažete: 'Zašto sam ja u ovome?' Postoji scena u kojoj pitaju: 'Biste li mogli nositi pelene?' - komentirao je Stallone, piše AV club.

VELIKI USPJEH Hrvatski glumac Zlatko Burić nominiran za europskog Oscara

Schwarzenegger je potvrdio da je on doista smjestio Stalloneu.

- To je 100 posto istina. Tih dana radili smo svakakve ludosti kako bismo napredovali u našem rivalstvu. Na sreću našu i svih ostalih, danas navijamo jedan za drugog. Hvala Bogu, jer sigurno nam više nikada ne treba 'Stop! Ili će moja mama pucati' - zaključio je Schwarzenegger.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nix 55 22.01.2023.

    Ma film mi je ka klincu bia super, onako bas simpa, pogotovo kad mu stara opere pistolj u carliju jer je ka mastan 😄

  • PraznaSlama_1 22.12.2022.

    To je cist simpatican film

  • MarjanaKrstavac 15.11.2022.

    Iskreno Junior i Stop mama Ce pucati su meni ok filmovi,a sad što su imali lošije kritike ,sad kad usporediš neke uratke danas holivuda i filmove '80-'90 ispadaju remek djela,a Arnold je poznat kao šaljivac na svoj i tudi račun,tako da sve je to normalno ,inače čemu bi se danas kad se sretnu u spiju si nešto ,čemu bi se smijali ,eh to ti je život ,zar ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare