To je to što me zanima!

'Stalno pjevam s kandidatima showa, srećom to nitko ne čuje'

Petra je voditeljica nove sezone RTL-ovog glazbenog showa 'Zvijezde'. Kako kaže nije joj bilo lako u početku, ali se priviknula, a bolji žiri nije mogla poželjeti
Vidi originalni članak

Kazališna i televizijska glumica Petra Dugandžić (42) voditeljica je nove sezone RTL-ovog glazbenog showa 'Zvijezde'. Do suradnje i njezine voditeljske uloge je došlo slučajno. Kako kaže, dok je imala stand-up točku u kazalištu Luda kuća kao najavu predstave 'Ništa ljubav, samo sex', u publici je bio producent 'Zvijezda' koji ju je nazvao i predložio joj posao, piše Story. 

Kako Petra kaže, nije joj bilo lako u početku.

- Tempo je brz i mogu reći da mi je dobro došla moja glumačka memorija, odnosno sposobnost brzog učenja teksta - rekla je. Dodaje kako joj je trebalo vremena da se navikne na upute koje dobiva u slušalicu u uhu. Međutim, Petra tvrdi kako je 'sve lako kad se opustiš i zabavljaš'. 

Članovi žirija ovosezonskih 'Zvijezda' su Nina Badrić (46), Tonči Huljić (56), Petar Grašo (42), Jacques Houdek (37) i Andrea Andrassy (33), a Petra je za svakog od njih formirala mišljenje. 

- Jacques gori za svoje kandidate i lijepo je gledati njihov zajednički napredak. Andrea je topla i zabavna, Nina nježna, ali iskrena i izravna. Kad Petar progovori zastaneš na trenutak i zaboraviš gdje si stao. Iako je oštar, Tonči nakon dobrih izvedbi nije uspio sakriti meko srce - rekla je Petra te dodala kako bolji žiri nije mogla poželjeti. 

Petra se svojedobno natjecala u jednom glazbenom showu, a kako kaže, uvijek je imala neuobičajenu tremu kad je pjevala. 

- Valjda zato što je to bilo svojevrsno izlaženje iz poznatog, iz moje sigurne zone. Veselila me svaka nova pjesma, svaki novi izazov - rekla je Petra. 

Kao trenutna voditeljica često zna zapjevati iza pozornice s kandidatima. 

- Srećom, to nitko ne čuje - našalila se.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PeroTikulić 19.10.2018.

    Show je dosadan. Mislio sam da će biti audicije kao prošle sezone. Pretvorili su ovo u The Voice, koji mi je bio bezveze. Pjevaju se užasne pjesme, a i one malo bolje se uspore i unište.

  • Adrian1 18.10.2018.

    Nisam se još odlučio da li je irritantna ili simpatična ali u svakom slučaju previše se dere

  • Ljenjuškanje 18.10.2018.

    Na stranu vođenje (Hr nacija nakon 2000 nema voditeljice po prav), ali mi TOP kaj nije žgoljava , i kaj ima +40! Jednostavno one frfljave, pa rahitične...u zemlji raste postotak poremećaja prehrane. Tako da umjerenoo i malo više mi skroz ok! Palac gore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare