To je to što me zanima!

Stan u Dalmatinskoj Goran prodaje za 11 milijuna kn?

Goran Ivanišević vratio se iz Amerike. On, Tanja i djeca uskoro se, navodno, ponovno sele. Prije nekoliko mjeseci kupili su u Zagrebu penthouse
Vidi originalni članak

Nakon bijega u Ameriku i povratka u Hrvatsku šuška se kako Goran Ivanišević (36) i Tatjana Dragović (30) žele prodati stan u Dalmatinskoj ulici u središtu Zagreba. Za stan od tristotinjak četvornih metara obitelj Ivanišević navodno traži milijun i pol eura. Gdje će četveročlana obitelj želi živjeti nakon prodaje stana, nije poznato, ali kuću u Americi još nisu kupili. S druge strane, talijanski se mediji pitaju zašto se Goran Ivanišević nije pojavio na nedjeljnom finalnome meču veteranskoga teniskog turnira BlackRock Tour u Rimu. Trebao je igrati s Thomasom Musterom. Prva isprika bila je viroza, koja je Gorana toliko oslabila da nije bio u stanju igrati. Talijanski mediji uzeli su ga “na zub”, pa je on, navodno, promijenio priču i ispričao se ozljedom ramena. Tvrde kako je uzrok Goranova nedolaska luda talijanska noć u ženskom društvu koju je proveo uoči finala.
- Goran Ivanišević nije nestao. Jednostavno je bilo nekih problema sa satnicom - kao treći razlog naveo je direktor turnira Sergio Palmieri.

SELIDBA U NOVI PENTHOUSE
Prije nekoliko mjeseci Goran i Tanja kupili su u Zagrebu penthouse veličine 550 četvornih metara. Nalazi se na križanju Radničke i Bunićeve ulice, a cijena mu je 1,600.000 eura. Goran već nekoliko mjeseci prodaje i vilu u Splitu za 7 mil. eura.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 20bucks 13.05.2008.

    @Tonga ti si sigurno netko od njihove uže rodbine ili prijatelja pa si se toliko uzyebo! Goran se kompromitirao i točka. Tanja je sigurno s njime oduvjek zbog ljubavi (prekokrasan je momak za plašit malu djecu) a ne zbog para ...moš mislit!

  • da reknem 13.05.2008.

    niti me briga niti me se tiče šta oni rade...već su ove vijesti o njima postale mučne za čitati...

  • Tonga 13.05.2008.

    Ostavite ih vise na miru.Sta me briga sta rade Tanja i Goran.Neka rade sta ih volja. @branchburg- Tanja mu ionako moze pola popeskati:))) Ima ona ponosa i vise nego ti mislis. Nemoj zaboraviti da muskarci \"varaju\" zbog pjezde,a zene su te koje varaju kompletno.Znaci ne zbog \"batine\" vec samo ako se stvarno zaljube u nekoga. Vanja je u svemu ovome ispusila i ko\' joj je kriv.Moze se pokriti mokron krpetinon priko glave i kuco:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare