Obavijesti

Show

Komentari 8

Stan u Dalmatinskoj Goran prodaje za 11 milijuna kn?

Stan u Dalmatinskoj Goran prodaje za 11 milijuna kn?
1

Goran Ivanišević vratio se iz Amerike. On, Tanja i djeca uskoro se, navodno, ponovno sele. Prije nekoliko mjeseci kupili su u Zagrebu penthouse

VIDEO

Nakon bijega u Ameriku i povratka u Hrvatsku šuška se kako Goran Ivanišević (36) i Tatjana Dragović (30) žele prodati stan u Dalmatinskoj ulici u središtu Zagreba. Za stan od tristotinjak četvornih metara obitelj Ivanišević navodno traži milijun i pol eura. Gdje će četveročlana obitelj želi živjeti nakon prodaje stana, nije poznato, ali kuću u Americi još nisu kupili. S druge strane, talijanski se mediji pitaju zašto se Goran Ivanišević nije pojavio na nedjeljnom finalnome meču veteranskoga teniskog turnira BlackRock Tour u Rimu. Trebao je igrati s Thomasom Musterom. Prva isprika bila je viroza, koja je Gorana toliko oslabila da nije bio u stanju igrati. Talijanski mediji uzeli su ga “na zub”, pa je on, navodno, promijenio priču i ispričao se ozljedom ramena. Tvrde kako je uzrok Goranova nedolaska luda talijanska noć u ženskom društvu koju je proveo uoči finala.
- Goran Ivanišević nije nestao. Jednostavno je bilo nekih problema sa satnicom - kao treći razlog naveo je direktor turnira Sergio Palmieri.

SELIDBA U NOVI PENTHOUSE
Prije nekoliko mjeseci Goran i Tanja kupili su u Zagrebu penthouse veličine 550 četvornih metara. Nalazi se na križanju Radničke i Bunićeve ulice, a cijena mu je 1,600.000 eura. Goran već nekoliko mjeseci prodaje i vilu u Splitu za 7 mil. eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine