To je to što me zanima!

Stand up spektakl Ivana Šarića ponovno u Kerempuhu 23. 11.

Nakon tjedan dana unaprijed rasprodanog nastupa u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, zbog velikog interesa publike otvorena je još jedna predstava 23. 11.
Vidi originalni članak

Nakon rasprodane prve predstave krajem listopada zbog velikog interesa publike ponovno će nastupiti 23. studenog u kazalištu Kerempuh u Zagrebu Ivan Šarić sa svojom stand up komedijom obišao je Hrvatsku i Sloveniju, kao i prestižne londonske stand up klubove. Poznat je po osebujnom stilu improvizacije i komunikacije sa publikom, a nadahnjuju ga ljudi koji žive u Dalmaciji i oko nje. 

Nakon tjedan dana unaprijed rasprodanog nastupa u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, zbog velikog interesa publike otvorena je još jedna predstava 23. studenog u 20 sati. Paralelno s uvježbavanjem nastupa svaki tjedan oduševljava gledatelje pred malim ekranima u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

Uvodno zagrijavanje publike opet će pripasti poznatom pripadniku novog hrvatskog stand up vala - Vlatku Štamparu. Za sve zaljubljenike u stand up komediju, Šarić će ponovno pripremiti večer za pamćenje. Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičkog pogleda na samog sebe.

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima, a možete ih kupiti i ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dario Buden Dubec 07.11.2015.

    On je nekome zanimljiv? Meni je totalno antipatican

Komentiraj...
Vidi sve komentare