To je to što me zanima!

Stanija je skinula grudnjak, ali svi su ipak gledali malo niže

Iako je najavila da se više neće slikati gola, starleta je prekršila obećanje, skinula suvišnu odjeću, uzela mobitel i stala pred ogledalo. Rezultat je, naravno, objavila na Instagramu
Vidi originalni članak

Srpska starleta Stanija Dobrojević (30) preko nekoliko puta odlučno je najavila da se više neće 'fotkati' gola. Ipak, iskušenje je očito bilo preveliko pa ga je 'teška srca' prekršila.

Stanija je u maniri prave 'profesionalke' skinula grudnjak, grudi prekrila mobitelom, ali očito je zaboravila da su joj spuštene hlače pa je fokus pao na njenu guzu.

Da se utješi, starleta je nedugo nakon toga objavila i seriju fotografija na kojoj je vidimo kako u maniri pravog 'nevinašca' pozira s medvjedićem i cvijećem. Naravno, ni u tom slučaju nije propustila skinuti višak odjeće.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • gabriella_1 06.05.2016.

    Kad gledam te fotke..čini se lijepa djevojka sa nestvarnim tijelom! S 30 godina ni jedne sise ne stoje tako ako nisu umjetne! Što ima lijepo u tome?! Zašto servirate mladim djevojkama to pod pojmom ljepote?! Je l ta djevojka završila fakultet? Je l radila u nekoj firmi, je l ikad ustala starijem u autobusu (Ups.ta se ne vozi busom!)j je li ikad okrenula broj za pomoć djeci oboljeloj od rijetkih bolesti?. Zašto to teba biti na naslovnici?! Rit k'o rit, a vi je možete zvati guzom, briga me.

  • MARKDID5 25.02.2016.

    ju jebote kako bi mi pusila kako bi joj gurno sa svih strana stenjala bi do amerike

  • john_doe 24.02.2016.

    inace da ne pokazuje cice i guzicu, cisto sumnjam da bi ju netko pratio na tom instagramu...jednom sam bacio oko da vidim opis "profila"..."young economist, usa, star, vip"....moj boze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare