To je to što me zanima!

Stanija: Razmislila bi da mi za seks ponude milijun dolara....

Do sada nisam imala pristojne ponude, ali neke bi čak i iskoristila. Gledajte, ja sam djevojka od milijun dolara, kazala je starleta. Dodaje da se snimala tijekom seksa
Vidi originalni članak

Stanija Dobrojević (30) demantirala je navode o prostituciji, ali je dodala kako bi razmislila ako bi joj netko ponudio milijun dolara. 

Do sada nisam imala pristojne ponude, ali neke bi čak i iskoristila. Gledajte, ja sam djevojka od milijun dolara - kazala je starleta za srpski Exkluziv. 

Nedavno je izjavila kako je egzibicionist i nije mogla odoljeti pa se snimala tijekom seksa. 

- Jesam, snimala sam se s dečkom s kojim sam bila u dugogodišnjoj vezi, ali me nije strah da će ta snimka izaći u javnost jer se nalazi na specijalnom mjestu i pod mojim ključem - rekla je Stanija. 

Idi na 24sata

Komentari 367

  • stanimalo_1 25.05.2015.

    ne razumin potrebu stalnog prikazivanja svoga tijela, sta druge zene nemaju tijelo ne razumin? zgodna jesi sve stoji a ima toliko cura koje su zgodne lipe a uz to su pristojne pametne ciste i moralne.

  • KristianKatanic 25.05.2015.

    ovakve zene tako mrzim,ali bas mrzim jer one cure/zene koje smatraju takve kao ovu ''zenom'' ugledaju se na nju i zele biti kao ona,i onda stavljaju cijenu na sebe,i misle da vrijede...da vam kazem nesto vi koje stujete ove,shvatite cure da nema te platinaste pi..de,i niti jedan normalan momak koji ima morale nece si dozvolit da bude u drustvu s vama,a kamoli nesto drugo,i onda jedino sto ce vam preostat jest da bude te s nekim tko vas je kupio i da plese te kako on svira,kada vam to prekine pasat,razvest ce te se i uzeti pola iako niste nista zaradili,i smatrati da je to zivot...i tek onda shvatit da ste same i nesretne,jednom rijecju biti ce te severina

  • volim hrvatsku 24.05.2015.

    mažuranić

Komentiraj...
Vidi sve komentare