To je to što me zanima!

Stanija se ljubi na 'Farmi', a ima dečka: Njegovi me sada mrze...

Starleta je Filipu priznala da su otišli predaleko. Ispričala mu je da ima dečka izvan 'Farme' koji sigurno neće htjeti razgovarati s njom nakon što napusti show
Vidi originalni članak

Stanija Dobrojević uvjerena je da će se majka naljutiti na nju, no ne zato jer joj je kćer završila s Filipom, već zato što će nakon što izađe iz 'Farme' morati raditi sve ono što je dotad radio njezin dečko koji je iz Beograda. Filipu je ispričala kako je sigurna da on više neće htjeti razgovarati s njom kada izađe van, piše srpski Press. Zaključila je kako je sigurna da je njegova obitelj mrzi zbog svega što je učinila pogotovo zbog toga što su svi bili sretni kada je odučila sudjelovati u showu.

Filip ju je tješio govoreći joj da je učinila veliku stvar i kako je riječ o ljubavi. Ljubi nije bilo jasno kako Stanija može imati takve odnose jer ima dečka i na 'Farmi' i izvan nje. Miki, Saška i Era su zaključili da je Stanija proračunata. Za to vrijeme na klupici u dvorištu, Filip i Stanija su se grlili i ljubili. Priznala mu je da je sve otišlo predaleko, ali dovoljno da on zna da joj je stalo do njega.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bembara 18.04.2013.

    kad se ovakve prevare dešavaju pred kamerama.e možeš misliti koji je to kurvaluk kad su vani bez ikakve kontrole!!???

  • Hercegsiroki 18.04.2013.

    aaah jadni

  • bezinspiracije 18.04.2013.

    Da baš će Stanija biti vjerna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare