To je to što me zanima!

Stanija zaludjela voditelja: Ona izgleda odlično, ali je skromna

Ti ludi Amerikanci nisu ni znali tko zapravo radi s njima, jedna je od rečenica koju je voditelj uputio starleti Staniji odjevenoj u kratku haljinu s dubokim dekolteom
Vidi originalni članak

Već me zbunila zelenim očima, ne znam uopće što da pričam - rekao je voditelj jedne srpske emisije dok je najavljivao bivšu natjecateljicu reality showa 'Survivor' koja je za gostovanje odjenula crnu kratku haljinu s dubokim dekolteom. Tijekom intervjua voditelj je Staniji Dobrojević (27) nekoliko puta udijelio komplimente.

- Ti ludi Amerikanci nisu ni znali tko zapravo radi s njima - osvrnuo se voditelj na Stanijinu karijeru u Americi, a tu se nije zaustavio. 

- Koliko si ti daleko od ostvarenja svojih snova? Netko bi rekao, kud ćeš više - izjavio je voditelj te na kraju intervjua donio zaključak.

- Moramo poručiti ljudima. To što gledate gluposti po internetu kao i neke montirane klipove nema veze s mozgom. Stanije je lijepa i izgleda odlično, ali je i skromna i prije svega obrazovana što je rijetkost kod zanimanja kojim se ona bavi. Vjerujem da je jedinstvena, i ovdje i u Americi. Što se mene tiče ona je za deset - zaključio je voditelj o srpskoj starleti koja je nedavno snimila spot za pjesmu 'Umri bez mene'. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ontario 03.08.2012.

    Ona izgleda kao da je plastična, a ne skromna. Počnimo s time slijedeći puta.

  • Message 17.07.2012.

    Ja za ženu mogu reći da je lijepa tek kad je vidim bez šminke a ovu staniju sam vidio i daleko je to od ljepote.......

  • mila 19 17.07.2012.

    falite me moja usta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare