To je to što me zanima!

Staniji ponudili ulogu u filmu s Nicolasom Cageom, dvoumi se

Playboyeva zečica ima prijatelja koji radi s redateljem filma 'Sezona vještica' pa je dobila ponudu da dođe na casting. Ako im se svidi, ne zna hoće li prihvatiti ponudu
Vidi originalni članak

Nakon što je najavila smioni poslovni pothvat, otvaranje škole za starlete u kojoj će sama djevojke učiti kako osvojiti pravog muškarca, Stanija Dobrojević (27) dobila je zanimljivu poslovnu ponudu. 

- Prije mjesec dana dobila je ponudu da dođe na casting u Los Angeles kako bi glumila u filmu s Nicolasom Cageom (48) - rekao je starletin prijatelj za srpski Kurir

Prsata Stanija navodno će glumiti u nastavku filma 'Sezona vještica' redatelja Dominica Sene. Ne zna se kakvu će ulogu dobiti, no nada se da će joj ta uloga biti ulaznica za Hollywood. 

- Moj poznanik je bliski suradnik redatelja pa otuda i ponuda. Za mjesec dana ponovno putujem u Los Angeles i tada ću imati više informacija - rekla je Stanija te dodala kako se dvoumi hoće li prihvatiti ponudu ili ne. Starleta kaže da ima puno obaveza zbog kojih se neće moći u potpunosti posvetiti snimanju, a sigurna je da će to biti neophodno. 

Neke od scena filma 'Sezona vještica' snimane su u Hrvatskoj, u veljači 2009. godine. U njima se pojavljuje Cage kao brodolomac na rtu Kamenjak, nedaleko od Pule.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Taychy 21.09.2012.

    Kao prvo trebala bi proći casting, a kao drugo-razmišlja da li bi je prihvatila- hahahahahahaha..

  • soundblaster 21.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sweat devil 27 21.09.2012.

    hahahhahahahahhahahah ne zna jel će prihvatit a još nije ni na casting otišla joj majko mila šta si neki umišljaju sve mi ju žao dođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare