To je to što me zanima!

Stanković najavio gosta glumca, a mnogi ga nisu ni prepoznali: 'Pa zašto ovakva kosa i brada?'

Goran Navojec idući je gost emisije Aleksandra Stankovića 'Nedjeljom u 2', a voditelj ga je najavio na zanimljiv način: 'Gorane, Gorane, a zašto imaš tako dugu kosu, tako veliku bradu i tako veliko tijelo?', zapitao se
Vidi originalni članak

Voditelj Aleksandar Stanković (51) ugostit će glumca Gorana Navojca (51) u idućoj emisiji 'Nedjeljom u 2'. 

- Gorane, Gorane, a zašto imaš tako dugu kosu, tako veliku bradu i tako veliko tijelo? - napisao je Stanković na Facebooku pored Goranove fotografije u liku Mrkomira iz serije 'Mrkomir Prvi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goran na fotografiji ima dugačku neurednu kosu i bradu, te je obučen srednjovjekovni kostim pa ga nije lako prepoznati.

U nedjelju je idući nastavak serije 'Mrkomir Prvi', a istoga će dana Goran doći u studio kod Stankovića. Gledatelji se nadaju da neće biti govora o politici:

- Gospodine Stankoviću, pozdrav Goranu Navojcu... Napokon bez politike, nadam se - napisao je jedan od gledatelja u komentare fotografije.

- Rekli bismo po dalmatinski 'čovik i po' - napisao je drugi.

NOVA SERIJA Mrkomir prvi: Hrvatska 'Crna Guja' emitirat će se u prosincu

Ova kostimirana serija dolazi u 13 nastavaka, a obuhvaća rani srednji vijek te je rađena po uzoru na klasične BBC-jeve humoristične serije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • KEYKO240481 27.12.2021.

    O Refko, šta ma-i? 😁

  • Zagy91 27.12.2021.

    Jako loši i prizemni dijalozi…scenario na razini srednjskooskog uratka…sve je bezveze osim sto Navojec pokušava to spasiti svojom dobrom glumačkom vještinom ali to nije dovoljno da spasi seriju….

  • STorm5 27.12.2021.

    Sinoc pokusala gledati seriju. Toliko je losa da sam odustala nakon 15 min. Humor katastrofalan. Cak ni Goran, koji mi je inace simpa ovo ne moze spasiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare