To je to što me zanima!

Stara ljubav zaborava nema: Darko šalje Tini Šegetin poruke

Riječanka i Makedonac svidjeli su se publici jer su bili jednostavni i simpatični, a kad bi se i svađali, ništa nisu 'zakamuflirali' samo zato što se snima
Vidi originalni članak

Nakon što je završio regionalni 'Big Brother' 2015., oči javnosti bile su uprte u mladu ljubav koja se razvila u najpoznatijoj kući na Košutnjaku. Bivši stanari Tina Šegetin (28) i Darko Petkovski 'Spejko' (30) nikad nisu skrivali da se jedno drugom sviđaju, iako su ih na svakom koraku pratile kamere, čije su kadrove onda gledali milijuni.

Riječanka i Makedonac svidjeli su se publici jer su bili jednostavni i simpatični, a kad bi se i svađali, ništa nisu 'zakamuflirali' samo zato što se snima. Darko je u showu pobijedio i osvojio 100.000 eura, od kojih je dio poslije uložio i u svoju glazbenu karijeru. Veza s Tinom nije pukla nakon završetka realityja. Dapače, činilo se kao da su bliskiji no ikad prije. Skupa su slavili Novu godinu, a pratitelje na društvenim mrežama obavještavali su kako im je odlično provoditi vrijeme zajedno.

I trajala je ta ljubav neko vrijeme, ali onda je sve nestalo. Tina i Darko se više nisu čuli, zahladili su odnose. Starleta se 2017. udala za Racu Jovanovića (30), a na svadbu je pozvala i Darka, koji je tad kao pratnju doveo svoju djevojku, manekenku Ljupku Mitrovu. Darko radi kao fitness instruktor, vodi školu košarke, jer se i sam bavio tim sportom profesionalno, a s djevojkom je navodno prekinuo. U međuvremenu se Tina razvela.

- Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, bila je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine - rekla nam je Tina nedavno. Sad kad su oboje slobodni, Darko joj se počeo javljati. U komentarima ispod fotografija koje je objavila Tina, Darko joj je ostavio ikonu srca, što je oduševilo pratitelje. 

- Vi ste zajedno? Eh, stara ljubav zaborava nema - bio je jedan od komentara. Tinu smo zvali za komentar, ali nam se nije javila. 

POGLEDAJTE VIDEO RIBICE IZ BIG BROTHERA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lalunerousse7 27.08.2019.

    Platio joj muz silikone pa ga ostavila hahahah

  • nećuništadaradim 26.08.2019.

    A sriće i veselja. Valja nazdraviti.

  • tajnamoja 26.08.2019.

    Vrati mu se. Volio te dok si bila ruzno pače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare