To je to što me zanima!

Starleta povukla majicu prema dolje i 'hipnotizirala' grudima

Lauren Goodger objavila je novu provokativnu fotografiju. Pozirala je u majici s prorezom koji je povukla do ispod pupka pa su u prvom planu njene bujne grudi
Vidi originalni članak

Bujne grudi njena su glavna karakteristika. Popularna je jer ih se ne libi pokazati u svakoj prilici. Najnovija fotografija koju je Lauren Goodger (28) objavila u najmanju je ruku provokativna. 

- Kad se spremam, napravim užasan nered - napisala je uz 'fotku' na kojoj sjedi na stolu raširenih nogu. 

Na fotografiji na sebi je imala majicu s prorezom koji je nategla toliko nisko da joj se vidio pupak. Bujne grudi bile su joj jedva pokrivene i Lauren ih je ponosno istaknula. 

Lauren je starleta koja se proslavila sudjelovanjem u reality showu 'The Only Way is Essex' od 2010. do 2012. godine. Nakon toga natjecala se i u 'Celebrity Big Brotheru' i jedna je od najboljih prijateljica prsate Katie Price Jordan (36).

Idi na 24sata

Komentari 73

  • bembač 23.10.2014.

    Starleta? Nije drek, nek se pas posro!

  • ramazzotti 23.10.2014.

    Ono što vi nazivate bujne grudi su u ovom slučaju abnormalno velike sisetine. Svaka čast tko to voli, ali mislim da bi se bujnim grudima mogla nazvati 5 - ica, eventualno 6 - ica, pod uvjetom da je sve proporcionalno i vrlo privlačno "građeno". Ovo ovdje nisu grudi, to je vime broj 8 ili 9. Znamo tko, odn. što nosi vime.

  • kung fu panda 22.10.2014.

    dobra majica kad se ovako može rastegnuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare