To je to što me zanima!

Starleta praznike nije provela s djecom, još ih čekaju pokloni...

Djeca koju je Katie koju je dobila u brakom s Peterom Andreom, Princess i Junior, za praznike su bila s njim i njegovom suprugom Emily na skijanju
Vidi originalni članak

Najpoznatija starleta Katie Price (41) ranije se požalila kako praznike uoči Božića neće provesti sa svojom djecom, jer je došao red da vrijeme provedu s ocem. Katie tako djecu nije vidjela dva tjedna te im još uvijek nije dala božićne poklone, piše Daily Mail. S najstarijim sinom Harveyom (18) ona je za to vrijeme otišla na Tajland. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina djeca koju je dobila u brakom s Peterom Andreom (46), Princess i Junior, za praznike su bila s njim i njegovom suprugom Emily na skijanju. 

Inače, Katie je htjela kćeri Bunny i Princess Tiammi te sina Jetta povesti na odmor u Tajland, ali se očevi protive da djeca izostaju s nastave. Brinu se da se neće vratiti na vrijeme dok počne drugo polugodište.

- Katie je očajna jer je uzela dva tjedna slobodno s posla kako bi otišla na plažu i 'hvatala' boju. Kieran i Pete ne dopuštaju da odvede djecu na toliko dugo putovanje jer je Katie uvijek bila neorganizirana kad je u pitanju zakazivanje letova - rekao je izvor za strane medije. 

TREBA POMOĆ Katie Price nakon bankrota moli bivše novce: Pomozite mi

Inače, Katie je  navodno, piše portal Closer tražila novac od bivših muževa, vjerujući da je došlo vrijeme da joj vrate sve novce koje je uložila u njihove veze. Navodno je potrošila do dva milijuna funti.

Starleta tvrdi da je tek sad shvatila kako se zaljubila u krive muškarce koji nemaju novaca. Izvor blizak britanskim medijima tvrdi da je treći suprug Kieran bio jedan od najvećih razloga zbog problema s novcem nakon što je otplatila dug s njegove kreditne kartice.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • frenky___ 04.01.2020.

    Dobra Katie,mmmmmm😘😍😘😍😘

  • ev1l 03.01.2020.

    ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare