To je to što me zanima!

Stefan Kapičić i Ivana Horvat zaruke su proslavili u kinu

Glumac Stefan Kapičić u kolegicu Ivanu Horvat zaljubio se na snimanju serije ‘Zora dubrovačka’. Par sada priprema intimnu svadbu na koju će pozvati samo prijatelje
Vidi originalni članak

Glumački par igra bračni par iz Zagreba u novogodišnjoj epizodi humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'. Nakon televizijskog braka Stefan Kapičić (37) i Ivana Horvat (27) vjenčat će se i u stvarnom životu.

Kako doznajemo od prijatelja para, glumci spremaju intimno vjenčanje na koje će pozvati najbliže prijatelje. Stefan je zaprosio svoju djevojku nakon godinu i pol veze, a zaruke su proslavili na premijeri filma 'Star Wars' u Beogradu. Upoznali su se na setu serije 'Zora dubrovačka'.

- Odlično se slažemo. Ja sam Strijelac, Ivana je Ovan, vatreni smo znakovi, ali kod nas nema svađe, već vlada harmonija. Uz nju sam našao svoj mir. Sretan sam i neka samo tako potraje - rekao je Kapičić.

Glumac je, prije veze s Ivanom, sedam godina bio u vezi sa splitskom manekenkom i dizajnericom Mirandom Viđak. Njih dvoje nikada nisu pomišljali na brak iako su zajedno živjeli. Odnos im je bio u krizi nekoliko puta, a oboje su za to krivili posao zbog kojeg su razdvojeni. Kada su se konačno razišli, Miranda se upustila u kratku romantičnu avanturu s Kapičićevim kolegom iz 'Larina izbora' Ivanom Hercegom, a Stefan je upoznao Ivanu. Zvijezda popularne sapunice ove se godine nakon devet sezona izbivanja vratila u kazalište predstavom 'Prazni grad'. Drama u kojoj glumi starijeg brata glavnog junaka ujedno je bila njegov diplomski rad.

- Nije to neobično. Mnogo glumaca diplomira godinama nakon što su odslušali predavanja jer već tijekom studiranja počnu graditi karijeru - kaže Kapičić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Šmeker 23.12.2015.

    Probali na filmu,svidjelo im se i sada u brak u stvarnosti he,he.

  • OrcaPerestrojka 23.12.2015.

    Ivana Ka(pičić)

  • StellaLily 23.12.2015.

    Nek' im je sretno, lijep su par!

Komentiraj...
Vidi sve komentare