To je to što me zanima!

Stefani i Ervin opet se 'bacili' u akciju, ovaj put pored Gorana

Nakon što su cijeloga dana razmjenjivali nježnosti, splitska vampirica i Sarajlija odlučili su se prepustiti strastima, ponovno, pod budnim okom Velikog brata
Vidi originalni članak

Ervin Mujaković (24) i Stefani Banić (20) nastavili su sa svojim igricama ispod pokrivača, no ovaj put, za zaštitu se pobrinuo Ervin i kod uzglavlja kreveta ostavio je prezervativ.

Nakon što su cijeli dan razmjenjivali nježnosti, grlili se i pričali, 'najbrži par' Big Brother kuće nastavio je svoj niz 'akcije', no ovaj put, to su učinili pored uspavanog Gorana koji je, doduše, njima bio okrenut leđima.

Danas se par mazio i grlio te pokazao da je blizak i izvan kreveta. Stefani i Ervin već su dobili obožavatelje koji tvrde da se par zaljubio i da je sve više od samog seksa.

'Predivni su..da nema njih i Vasića, nebi bio BB bio zanimljiv', 'Ajd hejter u p.m., pa sad recite da nisu slatki', samo su neki od komentara gledatelje Big Brothera koji glasno podržavaju vezu stanara.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • limun 11.09.2015.

    Šta malo slave vrijedi dostojanstva?Treba i izać iz kuće,a ja bi nju i njega prve izbacila iz kuće,ali očito da je sve namještaljka.

  • igyy 11.09.2015.

    o boze jadna njezina mama makar da je s hrvatom pa makar i bez kuce kuku njoj

  • Lalala5 11.09.2015.

    Dalmatinke glavne u akciji, ova je zešća od Marijane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare