To je to što me zanima!

Stefani je zbog Ervina tražila Velikog Brata da napusti kuću

Iako se činilo kao da je Stefani Banić dobro podnijela kritiku Vasićevih zbog svog ponašanja s Ervinom, to ipak nije bilo tako. Poželjela je napustiti reality show
Vidi originalni članak

Splićanku su pogodile riječi Vasićevih pogotovo one Radetove kada joj je u izljevu bijesa rekao da je šuntava i luda. 

Naime, Radi i Radetu nije se svidjelo što se Ervin i Stefani seksaju dok su ostali stanari budni pa su im odlučili očitati bukvicu. Iako se Stefani bunila i govorila kako ne zna zašto bi ju trebalo biti sram, poslije je ipak u ispovjedaonici Velikom Bratu priznala kako se ne osjeća dobro i da želi napustiti kuću. 

Objasnila je kako je to uglavnom zbog Ervina jer smatra da je ona puno hrabrija od njega te da je njega više sram zbog njihovog čina. Stefani je izjavila kako misli da će se on bolje osjećati ako ona završi s boravkom u kući. 

No Veliki Brat je uspio nagovoriti Splićanku, koja se toliko uzrujala da je morala popiti tablete za smirenje, da ostane u kući. Ona je zato drugi dan spavala duže od ostalih stanara i nije radila na dnevnom zadatku što je neke od njih, pogotovo Tinu, zasmetalo. 

Ervin se čak malo i zabrinuo za nju, a Rade joj se čim se probudila ispričao zbog svog grubog ispada, iako i dalje ponavlja da nije u redu to što ona i Ervin rade. Smatra da bi trebali biti malo pristojniji. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • centarfor 08.10.2015.

    Svi bi navodno htjeli izići van i mole BB da ih pusti ali nikako da iziđu. Komično je bilo kada je bila zamjena voditelja ekipa a onda baba umire u fotelji BB jede šećer, lovi se za srce i plače da ju BB pusti kući a onda sva sretna što se to nije dogodilo. Ako stvarno želiš van - ništa lakše, napraviš dva sra.. u dva dana i izletiš a ne glumiš.

  • 07.10.2015.

    Radetu, Radeta...ko tu koga j***?? VI ste hrvatske novine?? Ozbiljno??

  • bijesna baba 07.10.2015.

    ja se divim vama koji ovo gledate imate debele zivce, svaka vam cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare