To je to što me zanima!

Stefanovski u Lisinskom: Očekuje vas 'gitarska groznica'

Koncert u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije 'Guitar Fever by Vlatko Stefanovski' održat će se u petak, 5.4. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog
Vidi originalni članak

Legendarni makedonski gitarist i naš orkestar Zagrebačka filharmonija, u petak, 5.4.2019., u dvorani Lisinski, imaju vam puno toga za reći. Imate priliku zaraziti se pravom 'gitarskom groznicom' i to u režiji Vlatka Stefanovskog.

Ako ste kojim slučajem pomislili kako ste od Vlatka Stefanovskog već čuli sve, nastup uz Zagrebačku filharmoniju rezerviran za petak u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije dokazat će upravo suprotno.

Hitovi poput Bistra voda, Uči me majko, karaj me, Čukni vo drvo ili Jovano, Jovanke vječne su uspješnice s Vlatkova repertoara. Ovog puta imat ćete priliku čuti ih u novim aranžmanima sa Zagrebačkom filharmonijom pod vodstvom maestra Krešimira Batinića, a to je doista nešto 'off', što se inače nema prilike čuti.

Ime Vlatka Stefanovskog dobro je poznato hrvatskoj publici, kao što je i pozornica dvorane Lisinski jako dobro poznata ovom makedonskom gitarističkom virtuozu. Zagrebačka publika oduvijek je imala sklonost prema prepoznatljivom zvuku i besprijekornoj tehnici koja krasi toga izvanserijskog muzičara, stoga nema sumnje da će tako biti i u najnovijem susretu u Off ciklusu.

Dr. Stefanovski 'ordinira' u petak 5.4., stoga, isključite probleme i uključite glazbu. Izlječenje je zagarantirano.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu ulaznice.hr. te na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare