To je to što me zanima!

Stefany Hohnjec: Postupke moje sestre ne odobravam

Manekenka i bivša Miss sporta Stefany Hohnjec kaže da je ostala malo zatečena nakon što se vratila s puta te vidjela što čini njena seka Matea
Vidi originalni članak

Stefany Hohnjec (23) demantirala je glasine kako su ona i sestra Matea (22) viđene u Dinamovoj loži te je dodala da je ona tamo radila kao koordinatorica hostesa pa bi svoju sestru vidjela da je bila tamo. Dodala je kako je, nakon što se vratila s puta iz Nove Gvineje, ostala zatečena postupcima svoje sestre Matee te ih ne odobrava. Dodaje kako je to njen život pa ne želi ni pretjerano komentirati. Ipak, mediji Mateu već nazivaju novom hrvatskom starletom. Mlađa sestra Hohnjec zaintrigirala je javnost nakon objave fotografija na kojima joj Boris Kosmač liže grudi. Nakon toga dala je intervju kupajući se u poluprozirnoj košulji, bez donjeg rublja. Nedavno je prijateljici Aleksandri Grdić (30) kupila skupocjenu dizajnersku odjeću i cipele za rođendan nakon čega se nametnulo pitanje odakle 22-godišnjakinji toliki novac. Prošlog tjedna u jednom intervjuu priznala je kako se druži sa sportskim direkotrom Dinama, Zoranom Mamićem, te kako je kao tinejdžerica završila na odvikavanju od droge.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Stasha 20.09.2010.

    Cccc, seka ti bar ne glumi

  • pamy 20.09.2010.

    najbolje da odobrava takvo droljasto ponašanje, pa nitko nije toliko lud.. a gdj su im roditelji? jel oni odobravaju ovakvu javnu sramotu?? ili podržavaju kćer da bude slavna i poznata!?

  • -mrvica- 20.09.2010.

    a mala puna love ko brod,dobro je unovčila svoju hmmm....

Komentiraj...
Vidi sve komentare