To je to što me zanima!

Stefany kupila seksi rublje kojim će razveseliti dečka

Stilist Neven Ciganović odmah je procijenio koje će donje rublje zapaliti dečka Stefany Hohnjec. Ona misli kako će njen dragi biti zadovoljan...
Vidi originalni članak

Molim te Cigi, trebam pomoć, zamolila je manekenka Stefany Hohnjec modnog stilistu pri odabiru donjeg rublja na otvorenju New Yorkera u Westgateu u Zaprešiću. Neven Ciganović kavalirski joj je priskočio u pomoć. Njegovo oštro oko odmah je procijenilo što bi Stefanynog dečka zapalilo. Izabrao je nekoliko seksi modela donjeg rublja te joj preporučio da uz to kombinira crne najlonke. Stefany se bacila na isprobavanje modela, no kako se nije mogla odlučiti između dva, kupila je oba.
- Mislim da će moj dragi biti zadovoljan odabirom - rekla je Stefy, koja će za seksi rubljem posegnuti nakon što malo dulje zaruži s prijateljicama zbog čega bi se njezin dečko mogao naljutiti. Cigi je također, kao vrstan modni znalac, bez puno lutnja po dućanu odabrao za sebe košulje i hlače. Aleksandra Grdić, koju se često vidjelo u seksi izdanju, ovog je puta izabrala nekoliko decentnijih kombinacija. Uzrok je, kaže, odrastanje. Naravno, tu je opet bio i Marko Grubnić, koji je došao u prsluku od argentinske lisice koja se ne linja. Nakon što je završio sa šopingom zagrlio je dugogodišnjeg prijatelja Cigija.
- Iako sam alergičan na dlaku, na našeg Mačka nisam - ustvrdio je Neven. Uz njih, na otvorenju centra su bili i Maja Cvjetković, Petra Maroja, Hana Hadžiavdagić, Sonja Kovač i Ivana Ergić.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • -mariela- 13.11.2009.

    Molimmm ??? New Yorker neki kao popularan butig gdje se zvijezde oblace ? Pa to ovdje u njemackoj posjecuju samo skolarci,studenti i ostala mladost koja nema love:-) Bas je smijesno kako se to u Hr. prezentira. Hr.stilisti navalili u New Yorkera hahahhahaha. Pojma oni nemaju. Oni se samo koriste u neinformiranosti poznatih faca:-))

  • GaNg 13.11.2009.

    Izbrisali mi komentar zbog nepostivanja pravila, a samo sam rekao da je ovo placeni oglas, a ne vijest, a obzirom da se placeni oglas MORA oznaciti kao placeni oglas, sad cemo clanak proslijediti nadleznim sluzbama pa neka one odluce jel to vijest ili nije.

  • brangelina 13.11.2009.

    i to me zabole.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare