To je to što me zanima!

Opet prozvao krivu misicu za najbolji kostim pa se razljutio

Tako sam pročitao na blesimetru. Prestanite mi to raditi. Znam čitati. Ovo su mi napravili i 2015. godine, našalio se Steve nakon što je pročitao ime Miss Filipina, a pored njega je stajala Miss Malezije
Vidi originalni članak

Opet mu se to dogodilo. Voditelj Steve Harvey (62) još jednom je prozvao krivu misicu na izboru za Miss Universe u kategoriji nacionalnog kostima, piše NY Post.

- Ranije ovog tjedna, sve sudionice su se natjecale u izboru za nacionalni kostim. Pogledajmo pobjednicu, Miss Filipina - rekao je Steve na ovogodišnjem izboru. 

- Ne Filipini, Malezija - ispravila ga je misica Shewta Sekhon dok je stajala pored njega na pozornici. Harvey se razljutio i okrivio blesimetar. 

- Objasnit ću vam. Tako sam pročitao na blesimetru. Prestanite mi to raditi. Znam čitati. Ovo su mi napravili i 2015. godine - rekao je Steve. 

Organizatori natjecanja objasnili su zbog čega je došlo do greške.

- Miss Filipina je pobjednica izbora za nacionalni kostim 2019. Ali kao dio emisije predstavili smo i nacionalnu nošnju Miss Malezije Shweta Sekhon. Gospođica Sekhon nije bila svjesna da prvo najavljujemo Miss Filipina pa je zato komentirala kad je Harvey rekao pobjednicu. Harvey se našalio, ali ne s ciljem da ju osramoti. Ni voditelji, ni produkcija, ni blesimetar, nisu napravili pogrešku u vezi nacionalnog kostima - rekli su organizatori. 

Na Izboru, prije novog 'kiksa', Harvey je spominjao i šalio se na račun pogreške prije četiri godine. Podsjetimo se, za Miss Universe tad je proglasio Miss Kolumbije Ariandu Gutierrez Arevalo, iako je pobjednica bila Miss Filipina Pia Alonzo Wurzbach. 

- I dalje vodim natjecanje. Po peti put. Možete li vjerovati? Nikad niste ni zaboravili tu pogrešku koju sam napravio. Ali sve sam preživio. Kad padneš, moraš ustati - ispričao je Steve te istaknuo da mu je i Miss Columbio je oprostila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dahhmal 09.12.2019.

    Za ovoga je i blesimetar kompliciran

  • zidar_šiljo 09.12.2019.

    Prvi put je bilo fora, sada je jadno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare