To je to što me zanima!

Steven Seagal je prijetnja za Ukrajinu, ne smije u zemlju

U pismu obrazloženja naveli su da do takvih mjera dolazi kad je osoba 'počinila nešto opasno za društvo, što se protivi interesima da se održi sigurnost Ukrajine'
Vidi originalni članak

Nakon što je prije pet mjeseci dobio rusko državljanstvo, Ukrajina je Stevena Seagala (65) proglasila prijetnjom za nacionalnu sigurnost. Ukrajinska sigurnosna služba glumcu je zabranila ulazak u zemlju na pet godina. 

U pismu obrazloženja naveli su da do takvih mjera dolazi kad je osoba “počinila nešto opasno za društvo, što se protivi interesima da se održi sigurnost Ukrajine”. 

Seagal je otvoreno podržavao Putina i njegovu politiku, što je vjerojatno razlog za ovakav postupak. Rekao je 2014. da je pripajanje Krima Rusiji vrlo razumno. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • plik 08.05.2017.

    obični bukvan.. samo ne razmem kaj mu sve to treba...

  • 08.05.2017.

    Poštujem Segala ali se nije smio miješati u ukrajinsko-ruske odnose pogotovo izjaviti nešto o Krimu. Ukrajinci to smatraju ruskom okupacijom a rusi ruskim teritorijem. Totalno shvaćem ukrajince, zamislite da netko izjavi da je granatiranje Vukovara i Dubrovnika bilo razumno i dobije srpsku putovnicu...

  • 08.05.2017.

    vecina zadnjih filmova mu je snimana u ukrajini a sad nek snima u beogradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare