To je to što me zanima!

Steven Seagal za 2010. godinu duguje dva milijuna kn poreza

Glumca status akcijske zvijezde neće spasiti u obrani od poreznih obveznika. Kaliforniji samo za 2010. godinu duguje 336.000 dolara poreznog duga
Vidi originalni članak

Filmsku karijeru započeo je u akcijskim filmovima u kojima je iskoristio svoje znanje borilačkih vještina. No Stevena Seagala status akcijske zvijezde neće spasiti u obrani od poreznih obveznika. Glumac američkoj saveznoj državi Kaliforniji za 2010. godinu duguje 336.000 dolara (dva milijuna kn) poreza.

Prema pisanju američkog portala TMZ, teško je shvatiti kako je Seagal uspio skupiti toliki porezni dug. U posljednjih deset godina snimao je uglavnom filmove koji su direktno išli u videoteke, a ne u kina. Njegov jedini glumački posao te godine bila je manja uloga u filmu 'Machete' i snimanje reality showa 'Steven Seagal: Lawman'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • LebronPetrovic 31.08.2012.

    (A i kido) je i glave i noge !

  • japanokinez 30.08.2012.

    Zašto nigdje ne piše da će kao porezni dužnik ako u određeno vrijeme ne plati porez, završiti iza rešetaka naj manje 15 godina????? To je važna vijest tako da svi porezni dužnici u lijepoj našoj znaju kako ameri riješavaju taj gnoj.

  • ahead for deleting bit 30.08.2012.

    To evo gdje bi mogao završit Sanaderov novac, on bi sigurno pomogao Stevenu, a on bi dao priliku našoj Petri da završi u Holliwoodu te bi tako cijela Hrvatska profitirala jer bi Sanaderi ulagali u Hrvatsku zajedno sa Stevenom iako on Hrvatski porez ne bi plaćao jer ne bi nigdje glumio , no očekujem kultni status naše Petre koja će biti u rangu Marylin Monroe, Grete Garbo te Grace Kelly. No ona neće poput Angeline posvajat u Africi već u Srbiji a mi ćemo biti obećana zemlja i najveća perjanica NOVOG SANADEROVOG SVIJETA

Komentiraj...
Vidi sve komentare