To je to što me zanima!

'Steven Spielberg je gledao snimke s audicije, jedino je moj vrisak probudio njegovu ženu'

Ariana Richards, koja je u Jurassic Parku prije trideset godina glumila unuku ekscentričnog vlasnika parka Johna Hammonda, prisjetila se legendarne scene u kojoj jede žele i ugleda Velociraptora
Vidi originalni članak

Pozvali su me u ured na audiciji i samo su mi rekli: 'Vrišti'. Kasnije sam čula da je Steven Spielberg preslušavao snimke i samo je moja probudila njegovu ženu koja je uplašeno dojurila iz spavaće sobe i pitala jesu li djeca dobro, ispričala je Ariana Richards, koja je u Jurassic Parku prije trideset godina glumila djevojčicu Lex Murphy, unuku ekscentričnog vlasnika parka Johna Hammonda.

Tada je imala 13 godina. Za tu se ulogu prijavila i Christina Ricci.

No Spielberg je izabrao nju. 

Na tridesetu godišnjicu najpopularnijeg filma o dinosaurima Ariana se prisjetila legendarne scene u kojoj s mlađim bratom bježi od Velociraptora i završi u kuhinji. Nakon što pomisle da su pobjegli dinosauru, primijetili su desert.

Umorni i gladni počeli su jesti. U tom trenutku kamera zumira na žličicu zelenog želea koju je Ariana imala u ruci i njezin prestravljen pogled. Ruka joj se počinje tresti jer Velociraptor je prekoputa.

@davofilms #arianarichards recreando la icónica escena de #JurassicPark 🎬❤️ #🍿🍿 #peliculas #cine #stevenspielberg #movie #nostalgia #cinema #los90sclasicos ♬ sonido original - Davofilms

- Vau, trideset godina. Ostario sam - jedan je od komentara na ovaj video na TikToku.

- Moja majka je bila trudna kad je išla gledati taj film. Vidjela je ime Ariana na kraju filma i tako sam dobila ime - drugi je komentar.

Ariana je imala i manju ulogu u nastavku filma The Lost World Jurassic Park. Gluma joj nije bila jedina ljubav, kasnije se posvetila glazbi i slikanju. Izbacila je i CD koji je izašao u Japanu, a s majkom je pisala tekst pjesmi 'You're the Reason'.

Kaže kako joj je slikanje zapravo najveća ljubav. Najviše voli slikati pejzaže, voli impresionizam, a 2005. je osvojila prvo mjesto na natjecanju koje sponzorira američki magazin umjetnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare