To je to što me zanima!

Stevie Wonder podnio zahtjev za rastavu poslije 11 godina

Modna dizajnerica Kai Morris i glazbenik žive odvojeno već od 2009. godine. Iako je Wonder bogatstvo stekao prije stupanja u brak, imovina će se podijeliti
Vidi originalni članak

Glazbenik (62) je podnio zahtjev za rastavu braka poslije 11 zajedničkih godina s modnom dizajnericom Kai Morris. Kao razloge rastave naveo je nepomirljive razlike. Par živi odvojeno još od 2009. godine. Wonder traži zajedničko skrbništvo nad sinovima Kailandom (10) i Mandlom (7). 

Pristaje platiti alimentaciju. Iako je Steve svoje bogatstvo zaradio prije nego što je stupio u brak 2001. godine. imovina će biti podijeljena. Glazbenika će predstavljati odvjetnica Laura Wasser koja je radila za  mnoge poznate. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • japanokinez 04.08.2012.

    Sva sreće da lik ne vidi s kim je živio tolike godine. Ja je vidio u živo i na prvi pogled pomislio da je muško s ugrađenim silikonima. Osim toga ima i "graciozan" hod kao kad muškarcu natakneš cipele s visokim petama i kažeš mu, ajde potrči.

  • HeartBeat 04.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • annamarijas 03.08.2012.

    kralj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare