To je to što me zanima!

Stiflerova mama lagala da ima blizanku pa izlazila s dvojicom

Jennifer gledatelji prvenstveno pamte po ulozi u 'Američkoj piti'. Za tu ulogu nije bila odabrana slučajno. Većina holivudskih hitova nije mogla bez njezina sudjelovanja. A ranije je vodila i uzbudljiv privatni život
Vidi originalni članak

Glumicu Jennifer Coolidge (59) gledatelji su prvenstveno upamtili po ulozi Stiflerove mame u 'Američkoj piti'. Ona je svojom ulogom popularizirala pojam MILF, a sada je u emisiji 'Kelly Clarkson Show' otkrila kako je kao mlađa bila u vezi s dvojicom muškaraca istovremeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispričala je kako je muškarce upoznala na Havajima, no nije se mogla odlučiti za jednog. Tada je izmislila kako ima jednojajčanu blizanku kako bi mogla izlaziti s obojicom. 

- Nisam sigurna da bih to sada učinila, ali tada je to bila sjajna odluka - rekla je glumica, koja je s dvojicom muškaraca istovremeno izlazila dva tjedna. Dodala je kako se sve može progledati kroz prste kad si mlađi. 

Osim po ulozi Stiflerove mame, gledateljima je Jennifer poznata po ulozi Sophie Kaczynsky u serije 'Cure bez love'. Pojavila se i u komediji 'Plavuša s Harvarda'. 

Jennifer je prvu značajnu ulogu odigrala u školskoj komediji 'Slam and Stinkers'. U 'Austinu Powersu' ponovno je dobila epizodu. Naposljetku, neočekivani polet potječe iz trake za mlade iz 1999., za koju smatra da je jedna od najboljih u svojoj filmografiji.

TEEN KOMEDIJA 'Američka pita' proslavila 20. rođendan: Gdje su likovi danas?

Ulogu u 'Američkoj piti' nije dobila slučajno. Glumica se već etabilirala kao prvoklasni komičar, a većina holivudskih hitova nije mogla bez njezina sudjelovanja. 
 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Markus07 03.02.2021.

    koka i pol

  • ChandlerBing4 03.02.2021.

    MILF MILF MILF MILF 😂

  • crazy mind 03.02.2021.

    svaka pametna zena zna da su potrebna tri muskarca za uspjeh veze 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare