To je to što me zanima!

Stigao račun! Bitka za Rihannu dečke će zaista skupo stajati

Chris Brown i Drake prije dva mjeseca potukli su se zbog Rihanne u noćnom klubu. Izazvali su masovnu tučnjavu pa ih vlasnici Greenhousea tuže za 100 milijuna kuna
Vidi originalni članak

R&B zvijezde Chrisa Browna (23) i Drakea (25) tužili su vlasnici njujorškog kluba Greenhouse za 100 milijuna kuna jer su izazvali masovnu tučnjavu u lokalu.

Glazbenici su se zbog Rihanne (24) potukli prije dva mjeseca, a njihovi prijatelji gađali su se bocama. Krhotine stakla letjele su u klubu i raskrvarile posjetitelje, a petero ih je završilo u bolnici. Bivšem mužu glumice Eve Longorije (37), košarkašu Tonyju Parkeru (30), staklo je oštetilo rožnicu. Tužio je klub za 120 milijuna kuna. 

Vlasnici kluba smatraju da pjevači nisu ništa učinili kako bi smirili prijatelje. Tvrde kako su ih poticali te time doveli u opasnost goste i naštetili reputaciji Greenhousea. Tučnjava je počela nakon što je Drake poslao Chrisu poruku na kojoj piše da se pomiri s time što mu se seksa s bivšom curom. Poniženi Brown ošamario je pjevača, a onda je nastao pakao. Chris je 2009. brutalno pretukao Rihannu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Crveninovcanik 17.08.2012.

    Hehe..nema nista bolnije u dusi nego kad te drzava lupi po dzepu

  • 👫💏💑Slatko volim H.👫💏💑 16.08.2012.

    meni ona uopće nije prezgodna . . . ima ljepših cura . . npr. Analia naša . . e to se zove ljepota . . . kakva Rihanna . . . pfff

  • Gospodin X_1 16.08.2012.

    Vidim, zanimljivo je njima. Malo dodavanja s bocama, ako nekoga pogode, to je mala sitnica. Ne shvaćam kako netko može iskazivati svoju muškost na način da se tuče s drugim dečkom radi djevojke ili još jadnije-da tuče djevojku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare