To je to što me zanima!

Stigla je bez dečka: Iva Majoli nije propustila otvorenje hotela

Otvorenje je vodila Vlatka Pokos, a među uzvanicima su bili bivša tenisačica Iva Majoli, sestre Ivana i Jasna Nanut, Janko Popović Volarić, Anto Nobilo i brojni drugi
Vidi originalni članak

Nizom umjetničkih nastupa i performansa, vatrometom i okupljanjem vodećih osoba društvenog, poslovnog, kulturnog i sportskog života, sinoć je otvorena Bevanda, novi hotel u Opatiji. 

Oko 500 uzvanika do ranih je jutarnjih sati uživalo u nastupu pjevačice Doris Dragović, glazbenog para Marka Tolje i Tine Vukov te umjetnika iz Rijeke. 

Otvorenje je vodila Vlatka Pokos, a među uzvanicima bili su i bivša tenisačica Iva Majoli, sestre Ivana i Jasna Nanut, glumac Janko Popović Volarić, odvjetnik Anto Nobilo te bivši predsjednik Stjepan Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • bolji život 25.09.2013.

    A di je Sevka? Rozga? Modno mače? Uf, ono više ne postoji.

  • zahira45 24.09.2013.

    Ah...sve lik do lika...Bevanda se služi lošom promocijom.

  • mama2misa 24.09.2013.

    kako je sve fensi šmensi,pogledajte te osmjehe iza kojih si misle:"slikajte budale ja sam taj koji na kraju broji i to ljepu lovicu."Pola njih ne bi ni došlo da nisu plačeni za to..odurna su mi ta naslikavanja i promocije osim kad su u dobrotvorne svrhe ali zbilja dobrotvorne i bez honorara...a iva mi se nikada nije dopadala.naklon za tenis ali ostalo u vezi nje mi je bljuv...

Komentiraj...
Vidi sve komentare