To je to što me zanima!

Stigla je prinova: Petra Nižetić rodila dječaka u San Franciscu

Petra je čuvala sretnu vijest od javnosti, a čak nisu znali ni njezini prijatelji iz Splita. Do siječnja nije ni sa čim dala naslutiti da će postati majka, a tek od ožujka obožavatelje 'časti' fotografijama trudničkog trbuščića
Vidi originalni članak

Petra Nižetić Mastelić (38) početkom tjedna rodila je dječaka, a modna blogerica i njezin sin osjećaju se odlično te bi svaki dan iz rodilišta trebali stići u njihov dom u San Franciscu, piše Gloria.

Voditeljica i modna blogerica u braku je s bivšim košarkašem Franom Mastelićem (37) s kojim posljednje tri godine živi u San Franciscu. 

- Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo - rekla je Petra prošle godine, a sada joj se želja ostvarila. 

Petra je cijelo vrijeme čuvala sretnu vijest od javnosti, a čak nisu znali ni njezini prijatelji iz Splita. Iako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, do siječnja nije ni sa čim dala naslutiti da će postati majka, a tek od ožujka obožavatelje 'časti 'fotografijama trudničkog trbuščića. 

Prošlog ljeta, modna blogerica otkrila je kako bi željela da joj djeca odrastaju u Dalmaciji, tako da povratak u rodnu Hrvatsku nije isključen. Frane je u San Franciscu osnovao građevinsku tvrtku, a svaki slobodan trenutak on i Petra iskoristili su za putovanja. Posljednji put su boravili u Splitu prošlog ljeta. 

Naime, producentica i menadžer vjenčali su se prije dvije godine na slavnoj Kineskoj plažu u San Franciscu.Zavjete su 'obnovili' i prošlog ljeta u splitskoj crkvi sv. Križa.

-  Svako toliko, usred običnog života, ljubav nam pruži bajku - ispričala je tada Splićanka, koja je supruga upoznala na Viru.

NEOBIČNA ODLUKA MEGHAN MARKLE: Sina će odvesti u Ameriku?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • narf 23.05.2019.

    Šta?

  • MrMojoRisin 23.05.2019.

    U je! Ova zaboravljena kao lanjski snijeg!

  • 23.05.2019.

    Trebala je roditi na Himalaji,to bi bila vjest !

Komentiraj...
Vidi sve komentare