To je to što me zanima!

Stigle su Zora i Kaja: Mirna Medaković rodila je blizanke

OBITELJ SE ŠIRI Godinu dana nakon vjenčanja, u listopadu 2016.godine, Mirna je otkrila da je u blaženom stanju. Curicama se posebno razveselio tata
Vidi originalni članak

Mirna Medaković Stepinac (31) jučer je u jednom zagrebačkom rodilištu na svijet donijela zdrave blizanke, piše Story. Prvi joj je čestitao suprug i novopečeni tata, ekonomist Hrvoje Stepinac.

Glumica je djevojčice nazvala Kaja i Zora, a s nestrpljenjem očekuje dan kada će svi zajedno doći kući. Još i danas ne prestaju stizati čestitke za roditeljstvo, a neke su joj uputile i kolegice kao što su Doris Pinčić Rogoznica. Sanja Vejnović i Mirjana Majurec i mnogi drugi.

Godinu dana nakon vjenčanja, u listopadu 2016.godine, Mirna je Storyju otkrila da je u blaženom stanju. Curicama se posebno razveselio tata. 

- Kad sam doznala da nosim jednojajčane blizance, znala sam da će biti ili dva dečka ili dvije curice. Nisam ništa posebno priželjkivala, bilo mi je važno da djeca budu dobro, ali zato se Hrvoju ispunila želja kad je doznao da ćemo dobiti dvije curice. Bit će blažen među ženama - rekla je.

Par,koji je u vezi od 2012. upoznao se na jedrenju. Već nakon tri dana na jedrilici Mirni se počeo sviđati tri godine stariji ekonomist s kojim se u javnosti prvi put pojavila sljedeće godine na modnoj reviji u Bolu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kung fu panda 05.04.2017.

    sretno

  • VIC3148 05.04.2017.

    Iskrene cestitke sretnim roditeljima!

  • vilim 04.04.2017.

    Ovo je vijest dana koja će zasigurno na neko vrijeme slučaj Agrokor potpuno ukloniti sa svih portala jer Mirna je u blaženom stanju. Tko je umočio nije važno samo neka je Mirna u blaženom stanju. I Kitarovićka će poradi ove vijesti skratiti posjet Irskoj !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare