24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Stiglo je više od 2500 prijava: Tko će biti Videostar zvijezda?

Prijavili su se jedinstveni komičari, genijalni gameri, talentirane beauty blogerice, pjevači i momci koji izvode vratolomije. Žiri i publika imaju sada zadatak do 30. listopada objaviti top 10 najboljih
Vidi originalni članak

Više od 2500 prijava stiglo je za “Videostar”, natjecanje u organizaciji JoomBoosa. U tim se videima krije nebrušeni talent kojeg će prepoznati članovi žirija Mario Petreković, Filip Dizdar, Igor Barberić, Igor Belan i Sanja Agić.

Prijavili su se jedinstveni komičari, genijalni gameri, talentirane beauty blogerice, pjevači i momci koji izvode vratolomije. Žiri i publika imaju sada zadatak do 30. listopada objaviti top 10 najboljih natjecatelja talent showa.

Talent: Rad Petre Dimić na društvenim mrežama prate tisuće obožavatelja

- Ako mislite da igre imate u malom prstu, sada ćemo to u “Videostaru” i vidjeti. Ovo je zlatna prilika da to pokažete - tvrdi Belan i dodaje da su u videu važni karizmatičnost, ali i kvaliteta samog uratka.

2500 videa zabave

Blogerica Petra Dimić,poznatija kao saamopetraa koja pažnju privlači gdje god dođe, veseli se novoj ‘rundi’ natjecanja. Jedna je od najpoznatijih youtubera sa kanala TheLazyWAVE. Prošle je sezone bila voditeljica Videostara, te će ga i ove godine voditi s kolegom Davorom Gerbusom.

Svi podržavaju videostar: Velika obožavateljica natjecanja jest i popularna pjevačica Lana Jurčević

Oni su svojim talentima primamili tisuće obožavatelja, a nova Petra možeš biti i ti ako si se prijavila na natjecanje. Prošle je godine pobjedio natjecatelj Matija Lazarević, poznatiji pod nadimkom Lay Z.

Putujte u Hollywood

– Trudio sam se biti kreativan i smiješan, a publika je to prepoznala. Želim putovati po svijetu i zarađivati od snimanja i objavljivanja videa na svom kanalu – rekao je tada dok je primao nagradu koja je bila put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o YouTuberima, novi mobitel i ugovor s mrežom JoomBoos.

Ove je godine nagrada je statua od 10.000 kuna, putovanje u Hollywood, te ugovor s JoomBoosom.

- Ekipa, sada počinje ludilo, treba ocijeniti sve vas genijalce, a to nije lako. Pozivam pratitelje da nam pomognu - kaže Petreković.

'Srušit ćemo sve rekorde gledanosti društvenih mreža'

Kaže ekipa koja stoji iza projekta JoomBoos

'Ne bojte se vlastitog talenta i pokažite najbolje od sebe'

Poručuje žiri natjecateljima koji su se prijavili

Idi na 24sata

Komentari 6

  • komentator__Luka 23.10.2017.

    moja baba

  • Der Kommissarr? 23.10.2017.

    Get a job, sunce vam neradničko milujem...

  • nikluk20 23.10.2017.

    2500 neradnika i jadnika....

Komentiraj...
Vidi sve komentare