To je to što me zanima!

Sting i orkestar u ponedjeljak nastupaju u zagrebačkoj Areni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Engleski pjevač je turneju 'Symphonicity' započeo ljetos u Americi. Koncerte je rasprodao u rekordnom roku, a 8. studenog nastupit će u zagrebačkoj Areni...
Vidi originalni članak

Britanski pjevač Sting (59) nakon koncerta u Budimpešti u ponedjeljak, 8. studenog zapjevat će u zagrebačkoj Areni. Na četvrto gostovanje u Hrvatsku dovodi i Kraljevski filharmonijski orkestar. Sting je turneju 'Symphonicity' započeo ljetos u Americi, a koncerte je rasprodao u rekordnom roku. Na pozornici surađuje s dugogodišnjim prijateljima, gitaristom Dominicom Millerom i basistom Irom Colemanom.

- Publici će biti zanimljivo čuti pjesme koje sam kao klinac pisao na krevetu i pjevao mački. 'Roxanne' je trebala biti pjesma nabijena ljutnjom i ljubomorom, a danas uz orkestar čak zvuči romantično - kazao je nedavno Sting.

Karte koštaju od 350 do 800 kuna

Lani je s Edinom Karamazovim pjevao u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a prije toga dva puta bio je u pulskoj Areni. Organizator koncerta Lupa Promocija u prodaju je pustio 11.000 karata, a stoje od 350 do 800 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare