To je to što me zanima!

Stipe izgubio milijun i kaže da je bio Majin muškarac

Stjepan Bekavac izbačen iz BB kuće iako je bio jedan od favorita za pobjedu. Optužbe da je zlostavljao djevojke smatra običnom glupošću
Vidi originalni članak

Maja-Paola i ja bili smo bliski. Ona je osjetila da ima muškarca kraj sebe, ja da imam ženu. Grlili smo se i bili si podrška, ali nije bilo ljubljenja i seksa, opisao je Stjepan Bekavac (24) svoj odnos s Majom-Paolom nakon što je preksinoć izašao iz Big Brother kuće. Iako je prema Maji bio nježan i često ostalim djevojkama davao ljubavne savjete, Stipe je nedavno prozvan kao zlostavljač žena. Alenka Gvoić tvrdila je kako joj je Stipe u diskoklubu opalio šamar. Ona ga je prijavila policiji, a on se pravdao da ju je samo gurnuo. Navodno povukla prijavu. Njegova bivša djevojka Tihana Drmeš (24) iz Opatije također je navodno rekla kako je u vezi bio grub.
- To kažu samo da bi dobili medijsku pozornost. Ja uvijek stojim iza svojih postupaka. Te ispade ne bih komentirao. Ja znam svoju istinu. Ako ona misli drukčije, neka sa mnom popriča, a ne da u medjima priča gluposti - kratko je rekao.
Boksač jedva čeka treninge, koji su mu jako nedostajali. Drago mu je što će biti s obitelji i prijateljima, ali žali za izgubljenom prilikom za novac.
- Žao mi je da nisam mogao ostati u kući, ali tko zna bih li uopće pobjedio - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • beje 09.12.2007.

    prije svega drago mi je da je ispa, smatram ga šovinistom. u par navrata je govorio da su žene slabe, tako je on ima kontrolu nad majom, on je taj \"ma baš\" koji ih je pravo usmjerava.

  • user_19847 09.12.2007.

    ahah..bas mi je drago sto je on ispao..iako to nisam ocekivala..!! VERDAN JE NAJBOLJI!!!!!! i on ce da odnese pobjedu..i zgodan i lijep:P

  • fax 09.12.2007.

    aha :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare