To je to što me zanima!

Stipković pokazala impresivne trbušne mišiće: 'Stvarno si top!'

Bivša manekenka zna blagodati vježbanja te je teretana jedno od njoj omiljenih mjesta za razne aktivnosti, vježbe i treninge. Liniju održava i prehranom koju bazira na zdravim namirnicama
Vidi originalni članak

Novinarka Fani Stipković (40) objavila je fotografiju iz teretane, u kojoj, očito, provodi puno vremena. Pratitelji su joj, kao i uvijek, poručili da izgleda sjajno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Često vježba te je liniju dovela do savršenstva. Kako bi ostala u top formi, bavi se raznim načinima vježbanja, od trbušnjaka do jačanja nogu.

Fani se bavi sportskim novinarstvom te živi u Madridu, gradu koji joj je postao drugi dom. Tamo se krajem prošle godine zaručila za bivšeg nogometaša Fernanda Hierra.

WOW ZARADA Manekenka Cara Delevingne dnevno zaradi oko 260.000 kn

Upoznali su se 2019. godine, kad je poslovno došla napraviti s njim intervju.

- Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – izjavila je Fani u jednom od intervjua.

Za njega ističe da je divan, skroman i dobar te ima veliko srce.

Fani je prije sedam godina pokrenula 'Fani TV', kanal na kojemu donosi ekskluzivne razgovore i intervjue sa sportašima te poznatim osobama. Proglašena je i najseksi novinarkom Europe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mrTrobec 28.11.2022.

    A što je s ostalim organima, zaručuju se danas još samo djeca

  • rocky55555 28.11.2022.

    Lice joj se deformiralo od plastike, nema treninga koji će to riješiti...

  • Imperatrice 28.11.2022.

    4 banke, zaručena za milijunaša, nema djece, obaveza, sigurno ne čisti kuću, niti pegla, kuha.. A šta drugo ta žena da radi i što da objavljuje osim tijela? Ne znam da li još ganja karijeru novinarke ili se povukla sad pred bračni život?

Komentiraj...
Vidi sve komentare