To je to što me zanima!

Stiže Apokalipsa: Četiri jahača spremili su se za posljednji rat

Jedina nada, za spas cjelokupnog čovječanstva, je samo šačica mladih superheroja. Ali niti oni ne razumiju da staju na put nezaustavljive i neumoljive sile koja razara sve
Vidi originalni članak

Nakon poprilično kvalitetnog foršpana, kojeg smo dobili tijekom SuperBowla, i dok čekamo naredni foršpan, 'X-Men: Apocalypse' nas ne puštaju da odahnemo, pa su preko svojeg Instagrama pokazali kako će izgledati glavni negativci novog filma.

Kako je mnogima već jasno iz samog naslova, u pitanju je mutant En Sabah Nur tj. Apocalypse (Oliver Isaacs), zajedno sa svoja četiri jahača: Storm (Alexandra Shipp), Angel (Ben Hardy), Psylocke (Olivia Munn) i po treći put u istoj ulozi, Michael Fassbender kao Magneto.

U ovom nastavku X-Mena, Apocalypse se budi poslije tisućljetnog sna i formira tim moćnih mutanata, nazvanih 'Jahači apokalipse'. Po Apocalypseovoj volji, njegova 'Četiri jahača' će uništiti čo­vječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, s Apocalypseom na čelu.

Jasno, protiv njih, i takvog uništenja stati će Profesor X (James McAvoy), sa Raven (Jennifer Lawrence) te će uz grupu neiskusnih X-Mena pokušati zaustaviti sveopće uništenje i spasiti čovječanstvo od propasti. Redatelj filma još jednom Bryan Singer.

'X-Men: Apocalypse' u hrvatska kina stiže 19. svibnja ove godine, u distribuciji Blitz Film i Videa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • oktopus21 10.03.2016.

    ne cetir nego petnaest mostovaca ce spasiti svjet

  • MaximusDecimusMeridius 10.03.2016.

    Ja mislio neka politička tema. Kad ono science fiction hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare