To je to što me zanima!

Stiže prinova: Davor Jurkotić i supruga očekuju drugo dijete

Riječki komičar Davor Jurkotić volio bi biti prisutan na porođaju. Supruga Vera to ne bi baš željela, jer je prvi put pametovao o tome kako ne zna tiskati, piše Story
Vidi originalni članak

Riječki komičar Davor Jurkotić (39) i njegova supruga Vera očekuju drugo dijete, piše Story. Davor ne može dočekati da prođe preostalih pet mjeseci koji ga dijele od trenutka kada će dijete primiti u naručje, a spol još ne znaju.

- Ne znamo spol iako ginekologinja kaže da je 70 posto dečko. No za prvo su nam govorili da je curica pa je na kraju ispao dečko - kazao je Jurkotić. 

Volio bih biti prisutan na porođaju, kaže Davor, ali supruga time nije oduševljena, jer je prvi put pametovao o tome kako ne zna tiskati. 

- U jednom me trenutku i babica zamolila da izađem. Uglavnom, ako me ne puste u rađaonicu zamaskirat ću se u liječnika i ući - našalio se Davor i dodao kako je uistinu poseban osjećaj prisustvovati rođenju svog djeteta. 

Prinovi se veseli i njihov 5-godišnji sin Maks koji ne može dočekati da beba dođe kući. 

 Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • japanokinez 17.09.2015.

    Možda da ga netko u momentu poroda nazove i kaže da mu je dijete potuno crno i donese mu nekog crnca na staklo? Siguran sam da bi prihvatio šalu.

  • RAMBO_3 17.09.2015.

    Poštovani, ljubazno vas molimo da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali korisnici portala. lp, Admin

  • Sthanga Železni 17.09.2015.

    Halo Tokiću žena ti je trudna sa nekim Jurkotićem aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare