To je to što me zanima!

Stiže prinova: Perišić će kroz mjesec i pol dobiti kćerkicu

Nogometaševa supruga Josipa nije odlučila hoće li roditi u Splitu gdje trenutačno boravi, piše Večernji list. Ivan i Josipa već imaju jednoipolgodišnjeg sina Leonarda
Vidi originalni članak

Na utakmici Hrvatske protiv Kameruna 25-godišnji Ivan Perišić zabio je svoj prvi gol na Svjetskom prvenstvu. Njegova obitelj bila je presretna. Svi su navijali za njega. 

U obitelji Perišić, piše Večernji list, ovog ljeta imaju još jedan veliki razlog za veselje. Ivanova supruga Josipa za otprilike mjesec i pol dana trebala bi roditi curicu. Još nije odlučila hoće li roditi u Splitu, gdje trenutačno boravi. 

Ivan i Josipa već imaju jednoipolgodišnjeg sina Leonarda. Par se početkom listopada 2012. vjenčao u Splitu. Imali su intimno slavlje u krugu najbližih prijatelja i obitelji. U vezi su  od 3. razreda srednje škole. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 14

  • CptNemo 21.06.2014.

    Šta sad , poluanonimni gurači lopte su "celebrity"? Inženjeri, strojari, piloti, - svi odreda članovi MENSA-e si "sića" u odnosu na ovog lika koji nezna kaj je to Pi, ili Planckova konstanta da mu život ovisi o tome? Šta je ovo? Reklama za "budite sponze - nađite nogometaša"? A znaš kaj, ove kaj sam ja gore naborjio zarađuju isto ili bolje, i žive daleko ugodnijim i ljepšim životom, i pogotovo im paparazzi ne guraju nosove u "poslove".. i barem s njima može razgovarat o nečemu a ne smao o "ugh, gru, viđe cvijeta".

  • Macchiato 20.06.2014.

    Šokiralo me kad sam čula da ima 25 godina i da već ima djecu... pa on još izgleda kao dijete... Ženska ga je brzo zgrabila hahahha :))

  • momčina965 20.06.2014.

    Još jedna potvrda da se Perišić raspucao :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare